Categorie: Ofertele Bancilor

 Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite in lei in cadrul Programului Prima Casa, la o dobanda de ROBOR la 3 luni plus o marja de 2,30% pe an in cazul clientilor care isi incaseaza sau isi vor incasa salariul intr-un cont BCR.

Clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR, beneficiaza de o marja a dobanzii de 2,5%.

BCR a primit in cadrul acestui Program o suma suplimentara in valoare de 45 milioane EUR pe care o va acorda sub forma de credite in lei.

BCR a acordat, pana in prezent, circa 30.000 de credite in cadrul Programului Prima Casa, in valoare de aproximativ 1,2 miliarde de EUR.

Pe perioada derularii Programului, creditul Prima Casa si-a pastrat atractivitatea in special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scazut si conditii avantajoase de costuri.

Criterii de eligibilitate PC

Poate beneficia de credit Prima Casa orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Program, in suprafata utila mai mica de 50m².

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa este sa vina la banca, chiar daca nu a gasit inca locuinta de care are nevoie. Consilierii bancari ii vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru dosarul de credit, valoarea estimata preliminara a creditului si rata lunara de plata.

Dobanda este variabila si este formata din ROBOR la 3 luni plus o marja de 2,50% pe an. Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de minim 5%. Banca accepta pana la 3 coplatitori. Nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Astfel, pentru un credit de 160.000 lei, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment (variaza in functie de ROBOR) este de aproximativ 1.189 lei.

Creditul este garantat partial de Fondul de Garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM), garantia emisa de FNGCIMM, in numele si in contul statului, avand valoare determinata, initial egala cu 50% din valoarea creditului acordat. Potrivit legii, clientul are de achitat un comision de gestiune de 0,49% datorat FNGCIMM aplicat la valoarea finantarii garantate – deci la jumatate din valoarea acordata a creditului.

In cazul in care clientul solicita din partea FNGCIMM o promisiune de garantare va plati un comision unic de analiza a promisiunii de garantare de 0.15% din valoarea promisiunii de garantare. Valabilitatea promisiunii de garantare este pe perioada de constructie, dar nu mai mult de 18 luni.

Read Full Article

Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie pentru refinantarea creditelor cu ipoteca – dobanzi promotionale, zero comision de analiza a dosarului de credit si evaluarea imobilului platita de catre banca.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice care detin credite pentru nevoi personale cu ipoteca sau credite ipotecare la alte banci si care doresc sa le refinanteze. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului de credit si plateste evaluarea imobilului.
Un alt beneficiu important pentru client este dobanda avantajoasa, in cazul in care acesta isi vireaza venitul intr-un cont deschis la banca:

Moneda Indice de referinta Credit ipotecar, cu virare salariu Credit pentru nevoi personale cu ipotecă, cu virare salariu
RON ROBOR 3 luni 2,90%  
EUR EURIBOR 3 luni 4,  

Dobanda este compusa din indicele de referinta plus marja bancii.
Indicii EURIBOR si ROBOR sunt revizuibili la 3 luni.
Campania se desfasoara in perioada 22 Octombrie – 21 Decembrie 2012.
“Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

 

Read Full Article

Clientii Millennium Bank beneficiaza acum de costuri mai mici pentru Creditul de investitii imobiliare in lei. Banca a micsorat marja cu aproape un punct procentual, astfel ca dobanda este alcatuita acum din ROBOR la 6 luni plus o marja care incepe de la 2,5%, in functie de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera venitul lunar la banca.
„Prin aceasta ajustare, Creditul de investitii imobiliare al Millennium Bank devine o oferta de top pe segmentul de finantare in lei pentru achizitia de locuinte, oferind clientilor o alternativa atragatoare de creditare care nu este supusa riscului valutar”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.
Creditul de investitii imobiliare in lei finanteaza pana la 85% din valoarea locuintei cumparate si se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani. Clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si zero comisioane de administrare si de rambursare in avans.
Clientii care solicita un Credit de investitii imobiliare primesc aprobarea financiara in numai doua zile. Banca accepta maximum doi co-debitori – sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/surori – si diferite surse de venit – salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, venituri obtinute in strainatate, diurne navigatori, alte diurne.
Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.
Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2012, active totale in valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Read Full Article

Volumul de afaceri prognozat pentru sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ din Romania, in urmatoarele 12 luni, poate depasi 3 miliarde de EURO iar totalul depozitelor pe care clientii Bauspar se preconizeaza sa le constituie se apropie de 1,5 mld EURO, reiese din studiul „Perspectivele pietei Bauspar din Romania in 2012” realizat de catre IRSOP pentru BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL).
Conform sondajului IRSOP, circa 1,1 milioane de romani sunt interesati sa devina clienti ai sistemului de economisire-creditare in urmatoarele 12 luni, iar dintre acestia proiectia realizabila este de 264.000 clienti pe partea de creditare, cu o suma medie necesara estimata de acestia pentru proiectele de imbunatatire locativa de 14.237 EURO.
„Sistemul de economisire-creditare devine din ce in ce mai cunoscut in randul romanilor iar acest lucru se vede in numarul de clienti care este in crestere, de la luna la luna. Studiul IRSOP ne arata ca circa 1,1 milioane de romani sunt interesati de sistemul Bauspar si de avantajele pe care le ofera acesta. Din estimarile noastre reiese faptul ca aproape 80.000 de clienti vor accesa credite locative in urmatorul an”, a declarat Dr. Carmen Schuster, Vice-Presedinte, BCR Banca Pentru Locuinte.
Sondajul arata ca circa 4,7 milioane de romani doresc sa faca imbunatatiri locative in urmatorii 5 ani, iar dintre acestia peste 2,6 milioane isi propun sa realizeze aceste investitii in urmatoarele 12 luni. In topul celor mai urgente imbunatatiri locative se afla renovarea locuintei, izolarea termica si schimbarea instalatiilor sanitare/electrice.
„Am ramas placut surprinsi sa vedem impactul pe care il are sistemul Bauspar in randul romanilor. Acestia il vad ca o solutie facila, la indemana pentru rezolvarea nevoilor stringente privind problemele locative. Studiul ne arata ca romanii doresc rezolvarea problemelor locative atat prin economisire, cat si prin creditare”, a precizat Dr. Carmen Schuster, Vice-Presedinte, BCR Banca Pentru Locuinte.
Peste 2,6 milioane de romani (mediul urban) economisesc in mod frecvent sau ocazional, suma medie lunara economisita crescand cu 30% fata de 2011, pana la 116 EURO. 49% dintre cei care economisesc sunt dispusi sa foloseasca sumele acumulate pentru finantarea imbunatatirilor locative prin sistemul de economisire-creditare.
„Sistemul Bauspar devine din ce in ce mai atractiv prin beneficiile cumulate ale etapelor sale, respectiv prin castigurile obtinute in faza de economisire, dar si de posibilitatea de a obtine un credit avantajos, in lei, cu dobanda mica si fixa pe toata perioada derularii sale. Sistemul este foarte stabil, nu este afectat de riscul valutar, dobanzile nu fluctueaza, ratele creditului sunt fixe pe toata perioada contractului, ceea ce constituie avantaje majore pentru romanii care isi fac planuri pe termen mai lung pentru imbunatatirea confortului locativ”, a adaugat Dr. Carmen Schuster, Vice-Presedinte, BCR Banca Pentru Locuinte.
Perspectivele pietei de economisire-creditare sunt incurajatoare, pe parcursul anului in curs numarul clientilor si volumul sumelor contractate crescand progresiv de la luna la luna. Astfel, in luna septembrie a.c. BCR BpL a ajuns la 286.000 contracte semnate iar valoarea acestor contracte atingea nivelul de aproximativ 10 miliarde de lei.
Valoarea depozitelor atrase de BCR BpL a crescut de la o luna la alta, apropiindu-se de 1,1 miliarde lei. Totodata, volumul creditelor acordate de BCR BpL a crescut intr-un ritm sustinut, cu valori ce variaza intre 25% si 30% lunar, ajungand la valoarea de peste 27 milioane lei.
BCR BpL acorda finantari in lei pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ. In plus, clientii nu platesc nici un comision la acordarea creditului, BCR Banca pentru Locuinte oferind numai produse cu 0 (zero) comision de analiza a creditului.
Astfel, prin BCR Banca pentru Locuinte, clientii pot accesa imediat un credit anticipat, in lei, cu destinatie locativa cu o dobanda fixa de 8% pe an, pe toata perioada pana la transformarea acestuia intr-un credit locativ (in lei), cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an.
Clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele, au economisit suma minima necesara pentru obtinerea unui credit locativ, dar nu au vechimea necesara pentru a ajunge la repartizarea contractelor de economisire-creditare, pot sa opteze pentru un credit intermediar – de asemenea in lei, credit tip punte, cu dobanda fixa de doar 7% pe an. Cand clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma in credit locativ (in lei), cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an pe toata perioada contractului.
Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt prima garantata de stat acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si nu in ultimul rand siguranta depunerilor – garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.
BCR Banca pentru Locuinte acorda finantari in lei pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ. Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Read Full Article

Credit Agricole Bank Romania a primit aprobarea FNGCIMM pentru suplimentarea plafonului de credite Prima Casa, cu 4 milioane Euro.
Din 2009, anul in care programul a fost lansat, banca a acordat 500 de credite, in valoare de aproximativ 22 milioane Euro.
Creditul Prima Casa se poate contracta in RON sau in Euro, pe o perioada de pana la 30 de ani.
Suma maxima acordata este de 57.000 Euro (sau echivalent in RON) in cazul proprietatilor vechi si de 66.500 Euro (sau echivalent in RON) in cazul proprietatilor noi (construite pe baza autorizatiilor eliberate dupa data de 22.02.2010, cand a intrat in vigoare HG 119/2010; proprietatea poate fi achizionata dupa finalizarea constructiei).
Avansul minim necesar este de 5% din valoarea proprietatii, iar banca va finanta restul de pana la 95%. Dobanzile sunt foarte avantajoase: pentru creditele in Euro, dobanda este de 3,99% plus Euribor la 3 luni, iar pentru creditele in RON, dobanda este de 2,5% plus Robor la 3 luni. Clientul nu trebuie sa plateasca niciun comision, inafara de cel de administrare anuala de 0,49% din jumatatea valorii creditului, solicitat de FNGCIMM.
“Programul Prima Casa este foarte important, atat din punct de vedere social, cat si economic. Acesta este motivul pentru care am decis sa suplimentam plafonul acordarii creditelor si in acelasi timp, sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Read Full Article

 .BCR a primit in cadrul acestui program o suma suplimentara in valoare de 45 milioane EUR pe care intentioneaza sa o acorde numai sub forma de credite in lei imediat ce legislatia care reglementeaza Programul Prima Casa va permite bancilor sa isi completeze si/sau modifice ofertele initiale de finantare.

“Programul Prima Casa se bucura de un succes enorm in randul clientilor inca de la lansare. Numarul cererilor s-a mentinut intr-un ritm constant de la inceputul anului, astfel ca volumul total al solicitarilor de credite depuse a ajuns sa depaseasca semnificativ suma pe care BCR o mai are la dispozitie. Ne dorim sa-i ajutam in continuare pe români sa-si indeplineasca visul de a avea propria locuinta. Optiunea noastra de a continua creditarea in cadrului Programului Prima Casa in moneda nationala urmeaza atât recomandarile Bancii Nationale a României cu privire la incurajarea creditarii in lei, cât si dorintele clientilor, ale caror solicitari de creditare in moneda nationala sunt tot mai numeroase, pe fondul unei tot mai mari popularizari a riscului valutar asumat in cazul imprumuturilor in alta moneda decât cea in care realizeaza venitul.”, a declarat Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate, BCR.

BCR a acordat, pâna in prezent, circa 30.000 de credite in cadrul Programului Prima Casa, in valoare de aproximativ 1,2 miliarde de EUR.

Pe perioada derularii Programului, creditul Prima Casa si-a pastrat atractivitatea in special pentru tinerele familii care au putut beneficia de conditiile preferentiale de dobânda si avans scazut disponibile prin intermediul programului Prima Casa.

Profilul clientului din Prima Casa
In ceea ce priveste profilul clientilor beneficiari ai creditelor acordate prin programul Prima Casa 4, acestia sunt barbati tineri (25-34 ani) care au luat creditul pe o perioada de 30 de ani.

Regiunea cea mai activa in Programul Prima Casa este Bucuresti, a carei cota in volumul total de credite acordate a crescut la 45% in a parta etapa a Programului Prima Casa, fata de cota aferenta in prima etapa a programului (36%). Pe lânga Bucuresti, urmatoarele 6 cele mai atractive judete active in programul Prima Casa au fost Timis, Cluj, Iasi, Constanta, Brasov si Sibiu.

Criterii de eligibilitate Prima Casa
Poate beneficia de credit Prima Casa 4 orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobândita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobândita prin orice alt mod decât prin Program, in suprafata utila mai mica de 50m².

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa este sa vina la banca, chiar daca nu a gasit inca locuinta de care are nevoie. Consilierii bancari ii vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru dosarul de credit, valoarea estimata preliminara a creditului si rata lunara de plata.
Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de minim 5%. Banca accepta pâna la 3 coplatitori. Nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Creditul este garantat partial de Fondul de Garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM), garantia emisa de FNGCIMM, in numele si in contul statului, având valoare determinata, initial egala cu 50% din valoarea creditului acordat. Potrivit legii, clientul are de achitat un comision de gestiune de 0,49% datorat FNGCIMM aplicat la valoarea finantarii garantate – deci la jumatate din valoarea acordata a creditului.

In cazul in care clientul solicita din partea FNGCIMM o promisiune de garantare va plati un comision unic de analiza a promisiunii de garantare de 0.15% din valoarea promisiunii de garantare. Valabilitatea promisiunii de garantare este pe perioada de constructie, dar nu mai mult de 18 luni.

Read Full Article

BRD, specialistul tau in finantare imobiliara, iti ofera:

Solutii personalizate de finantare pentru orice proiect:

– Pentru prima ta locuinta, creditul Prima Casa, cel mai accesibil credit imobiliar!
– Daca iti doresti mai mult, creditul Habitat iti ofera conditii avantajoase si, in plus, o suma suplimentara de bani pentru cheltuieli conexe, precum cheltuieli cu notarul, cu evaluarea etc.
– Te muti oricand doresti intr-o locuinta mai mare cu ajutorul creditului punte Habitat Extra, fara a fi necesar sa-ti vinzi mai intai imobilul deja detinut.

Consiliere specializata prin:

– Consilierii de clientela, care iti ofera sfaturi atat in alegerea solutiei de finantare, cat si pe toata durata creditului
– Info line dedicat, apelabil gratuit din reteaua de telefonie fixa: 0800.804.804

O gama completa de asigurari atasate creditelor:

– Asigurare de imobil, impotriva riscurilor de incendiu, inundatii, cutremur;
– Asigurare de viata, pentru a te proteja pe tine si pe cei dragi impotriva evenimentelor neprevazute (invaliditate totala si permanenta, deces);
– Asigurarea lucrarilor de constructii – montaj, care te protejeaza pe perioada derularii lucrarilor executate printr-o firma de constructii.

Read Full Article

CEC Bank, in parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata, ofera clientilor bancii asigurarea de deces si invaliditate atasata creditelor garantate cu ipoteca.
Polita de asigurare si deces se adreseaza clientilor CEC Bank care la data contractarii asigurarii au varsta cuprinsa intre 18 si 79 de ani, fara a depasi 85 de ani la iesirea din asigurare.
Riscurile acoperite prin aceasta polita sunt urmatoarele:
– decesul din orice cauza (boala sau accident);
– invaliditatea permanenta totala din orice cauza (bola sau accident), produsa in perioada de
valabilitate a acoperirii.
“Raspunzand nevoilor clientilor nostri care au in derulare sau contracteaza un credit garantat cu ipoteca si solicita o asigurare, CEC Bank a incheiat un parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata care face posibila achizitionarea politei de asigurare direct in unitatile bancii. Clientii economisesc timp si vor beneficia astfel de protectie financiara”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
In cazul aparitiei unui eveniment neprevazut, acoperit prin polita de asigurare de deces si invaliditate,UNIQA Asigurari de viata va acoperi soldul creditului, iar locuinta adusa in garantie la creditul contractat la CEC Bank va ramane familiei.
“Prin aceasta colaborare, CEC Bank devine un partener de incredere al UNIQA Asigurari de viata.
Asigurarea pe care o oferim in cadrul acestui parteneriat este un produs simplu, usor de inteles si cu prime avantajoase.
Intr-o perioada economica dificila, incheierea unei asigurari de viata este foarte importanta”, a declarat domnul Remus Lapusan, Presedinte Directorat UNIQA Asigurari de viata.
Prima de asigurare se achita lunar si se calculeaza prin aplicarea cotei de prima la soldul creditului. Astfel,prima lunara de asigurare scade pe masura rambursarii creditului.
Spre exemplu, pentru un credit ipotecar in valoare de 90.000 RON, prima de asigurare este de 26,28 RON/luna, iar valoarea primei va scadea odata cu valoarea soldului creditului.
Informatii suplimentare despre polita de asigurare de deces si invaliditate pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, accesand site-ul www.cec.ro – sectiunea dedicata asigurarilor, precum si de la UNIQA Asigurari de viata, pe www.uniqa.ro.

Read Full Article

 CEC Bank nu percepe comision de analiza dosar, comision de administrare credit, comision de rambursare anticipata

Creditele beneficiaza de garantie guvernamentala in proportie de 100%, prin intermediul FNGCIMM

Dobanda este subventionata integral de stat prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Solutionarea rapida a Cererii de credit

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului

Clienti eligibili: proprietarii locuintelor unifamiliale – persoane fizice. Asociatiile de proprietari, persoane juridice fara scop patrimonial, pot accesa Creditul pentru reabilitare termica – Asociatii de Proprietari (OUG 69/2010).

Detalii despre oferta: https://www.cec.ro/home/persoane-fizice/credite/credit-reabilitare-termica.aspx#a
 

 

Read Full Article

 CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele ipotecare si imobiliare pentru cumpararea de locuinte, in lei si euro. Campania este destinata persoanelor fizice si este valabila in perioada 3 septembrie – 31 decembrie 2012.

In cadrul acestei campanii, clientii CEC Bank beneficiaza de urmatoarele avantaje:
– evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie;
– comision de administrare credit: 0,04% lunar, aplicabil la soldul curent al creditului; pentru clientii care la data utilizarii creditului au primit cel putin un salariu/o pensie in cont deschis la CEC Bank, acest comision de administrare este redus cu 50%;
– comision de analiza dosar: 500 lei/120 euro;
– clientii care contracteaza in perioada campaniei cel putin un credit ipotecar/imobiliar, vor putea contracta ulterior, in maximum 24 luni, orice tip de credit din oferta Bancii (altele decat cele acordate prin card), cu reducere de 50% aplicata marjei de dobanda standard de la data respectiva, cu conditia ca la acea data creditul ipotecar/imobiliar sa nu fie inchis/rambursat integral.

De asemenea, pentru creditele acordate in cadrul campaniei, clientii beneficiaza de dobanzi avantajoase:
– 6,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in lei;
– 5,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in euro;
– ROBOR 6M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 6M + 5,00 p.p., pentru creditele ipotecare;
– ROBOR 3M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 3M + 5,00 p.p., pentru creditele imobiliare.

“Prin lansarea acestei campanii, clientii beneficiaza de dobanzi si comisioane avantajoase, precum si de posibilitatea contractarii in termen de maximum 24 luni a unui alt produs de creditare din oferta Bancii cu costuri reduse. CEC Bank continua astfel politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele oferite in cadrul acestei campanii de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoanelor fizice.

Read Full Article