Categorie: Oferte imobiliare

A 16-a editie a targului imobiliar Project Expo organizat la Sala Palatului din Bucuresti vine cu oferte atractive.

Cea mai interesanta oferta vine din partea dezvoltatorului Sun Residence 3 care vinde un apartament cu doua camere la pachet cu o masina Chevrolet Aveo, totul la un pret de 50.000 de euro, potrivit Financiarul.

 

O alta oferta atractiva este lansata de un dezvoltator din comuna Berceni care ofera o vila cu 3 dormitoare cu bonus gradina de 250 mp complet amenajata la pretul de 79.000 de euro.

Read Full Article

In urma unei analize realizate de www.imobiliare.ro, preturile locuintelor au continuat sa scada. Astfel, apartamentele cu trei camere, confort 1 sau 2 se gasesc la preturi de 50.000 de euro sau chiar si mai mici.

 

In cazul apartamentelor din blocurile vechi, confort 2, preturile coboara sub 50.000 de euro. De exemplu, un apartament situat intr-un bloc construit in anul 1977 se gaseste la pretul de 41.000 de euro.

 

Apartamentele confort 1, construite la mansarda, cu o suprafata utila de 80 de metri patrati se vand la pretul de 49.000 euro, informeaza Money.
 

Read Full Article

Tot mai multe oferte promotionale din partea companiilor imobiliare au aparut in luna decembrie iar discount-urile sunt de cel putin 10% la apartamente. Printre promotii se ofera si gratuitate la mobilierul de bucatarie, aer conditionat sau corpuri de iluminat.

 

Astfel, dezvoltatorul Scandinavia Residence ofera discount in cazul ultimelor apartamente cu gradina proprie disponibile. Toate locuintele au locul de parcare inclus in pret, iar corpurile de iluminat si aerul conditionat sunt oferite cadou, potrivit Dailybusiness.

 

In cadrul proiectului Fortuna Residence se ofera gratuit un loc de parcare in subteran in valoare de 3100 euro + tva, in cazul apartamentele cu 2 camere achizitionate in decembrie 2011 si in ianuarie 2012.
 

Read Full Article

Creditorii Grup Constructii Montaj SRL, societate aflata in insolventa din iunie 2010, au decis continuarea vanzarii Hotelului SKI&SKY situat in Predeal, Jud. Brasov.

"Vom organiza o noua licitatie pe 13 mai, la un pret de 779.400 euro ", a declarat Luminita Tanase, administratorul judiciar al societatii.

 

Hotelul HOTEL SKI&SKY a fost scos la vanzare prima data la 29 aprilie, la un pret de 866000 euro, iar din cauza ca niciun investitor nu a fost interesat sa cumpere hotelul, se va mai organiza o noua licitatie pe 13 mai, la un pret cu 10% mai mic, respectiv 779.400 euro, potrivit Regulamentului de vanzare aprobat de creditori si afisat pe site-ul administratorului judiciar www.luminitatanase.ro. Hotelul a intrat in insolventa in luna iunie a anului trecut, principala cauza fiind imposibilitatea firmei care il detine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori .

 

Potrivit tabelului definitiv de creante prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4.000.000 lei din care Bancpost aproximativ 2.500.000 lei, ANAF aproximativ 663.000 lei, si alti creditori.

Pentru informatii suplimentare aveti la dispozitie:
Administrator Judiciar Luminita Tanase
Cabinet de Insolventa Tanase Luminita Marinela
0720640077
office@luminitatanase.ro 

Read Full Article

Compania Contrust Prod SRL a lansat o oferta de vanzare-preluare a ansamblului rezidential Cornisa Ialomitei, pentru suma de 447.500 de euro. Situat pe un teren de 3.303 mp de pe strada Caramidari nr. 40 (din municipiul Targoviste, judetul Dambovita), complexul include 9 unitati locative (P+1E), cu suprafete desfasurate construite cuprinse intre 143,7 mp si 253 mp. Fiecare casa beneficiaza de cate o parcela de teren de 250 mp – 300 mp. În prezent, proiectul se afla in diverse faze de executie.

 

"Deoarece am fost afectati de criza economica si blocajele financiare, nu mai avem resursele necesare finalizarii ansamblului. Am demarat constructia in anul 2008, tentati – la vremea respectiva – de solutia de creditare a bancii, in sensul existentei unei perioade de gratie de doi ani la dobanda si rambursarea imprumutului. Astazi nu mai dispunem de fondurile necesare sustinerii investitiei, fiind nevoiti s-o vindem / cedam unui investitor, oferta noastra fiind generoasa, in sensul ca suma de 447.500 euro reprezinta doar datoriile bancare, nefiind incluse comisionul de tranzactionare si diversele costuri pe care acesta le genereaza?", a declarat ing., potrivit Imopedia.

 

Solutia constructiva a ansamblului rezidential a fost proiectata in sistem Amvic, pentru a obtine o eficienta energetica maxima, fiecare casa indeplinind in totalitate gusturile celui mai exigent client, avand costuri de exploatare foarte mici. Vilele beneficiaza de materiale de cea mai buna calitate, fiind achizitionate de la firme consacrate din Europa, asigurandu-se – astfel – finisaje de exceptie. Fiecare unitate locativa dispune de o compartimentare echilibrata, confortabila si eficienta, astfel: parter: terasa exterioara, living spatios, bucatarie generoasa, baie, hol si casa scarii; etaj: 3 dormitoare decomandate, baie, hol si acces la podul ignifugat ce poate fi mansardat, doua balconae spatioase; fiecare vila dispune de o curte si un spatiu amenajat pentru parcare.

 

Lucrarile de sistematizare pe verticala si imprejmuirea incintei sunt realizate, la fel si retelele de alimentare cu apa, canalizare, pluviale, electricitate si bransamentele pentru gaze.

De asemenea, aleea de acces si trotuarul din incinta sunt executate la stadiul de infrastructura cu borduri, fara stratul de bitum.

Totodata, casele 2, 5 si 6 se afla in faza de proiect, casa 7 – la cota 0, casele 3 si 4 (duplex) – la planseul peste parter, casele 8 si 9 (duplex) – la rosu si casa 10 – finalizata in proportie de 97% (mai putin vopsitorii la interior, parchet, obiecte sanitare si aparatura electrica). 

Read Full Article

Membra a Grupului spaniol ALIUS, compania Alia, inaugureaza Alia Apartments, un complex rezidential aflat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Arcului de Triumf. Constructia proiectului a inceput in anul 2007, iar procesul de vanzare a fost demarat in 2008. Pana in prezent, aproape 50% din proiect este contractat, reprezentantii Alia aflandu-se in diferite faze de negociere cu noi clienti.

 

Complexul Alia Apartments, situat pe Bdul. Maresal Averescu, langa Arcul de Triumf si Herastrau, este alcatuit din 124 de apartamente dispuse in trei cladiri cu regim de inaltime diferit – P+20 etaje, P+8 etaje, P+6 etaje – si beneficiaza de spatiu subteran de parcare securizat, pe doua nivele. S-au construit 43 de apartamente cu doua camere, 52 de apartamente cu trei camere, 20 apartamente cu 4 camere, 8 apartamente cu 5 camere si un apartament cu sase camere.

Oficialii companiei au declarat: "Printr-o investitie de 50 milioane euro, compania ALIA a creat un loc destinat celor care isi doresc un stil de viata aparte, care cauta un camin cu stil si bun gust".

 

Partenerul financiar, UniCredit Grup, prezent in Romania prin UniCredit Ţiriac Bank si alte entitati financiare, a finantat proiectul cu aproximativ 25 milioane euro.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 65 mp si 300 mp, cu exceptia duplexului de sase camere, care are 617 mp.

Acest apartament este singurul de acest fel pe piata din Romania datorita inaltimii la care este situat (etajul 20), a suprafetei si a modului in care este impartit si utilat. La etajele superioare ale fiecarei cladiri, exista penthouse-uri (apartamente tip duplex) care beneficiaza, pe langa camere extrem de spatioase, de piscina proprie exterioara, pe terasa.

 

Suprafata totala supraterana a proiectului este de 27.372,36 mp si include o serie de spatii destinate relaxarii locatarilor, precum o sala spatioasa de fitness, sauna si jacuzzi. Complexul va avea de un sistem de securitate operational 24 de ore din 24, cu monitorizare video si personal la receptie.

Tamara Marinescu, Country Manager Alia a declarat: „Alia Apartments este un proiect unic pe piata din Romania, asemenea celor pe care le-am construit in alte piete, precum Spania si SUA. Este un complex aflat in inima orasului, astfel incat clientii nostri au acces imediat la zona de business, la cea mai extinsa zona verde a Bucurestiului, parcul Herastrau, la restaurante, muzee si alte atractii culturale. De asemenea, Alia Apartments este un spatiu extrem de sigur si linistit, la care clientii pot avea acces gratie ofertelor extrem de avantajoase gandite impreuna cu UniCredit Ţiriac Bank, partenerul financiar al ALIA”.

Pretul apartamentelor difera in functie de o serie de parametri, precum suprafata, etajul, pozitionarea, vederea si cladirea in care se afla si variaza intre 2.000 si 2.500 Euro/mp. Pana la finalul lunii noiembrie, Alia Apartments ofera spre vanzare apartamente de doua si trei camere la preturi promotionale, in functie de pozitionare si suprafata.

Prin acest complex, reprezentantii Grupului spaniol Alius se adreseaza persoanelor active care doresc sa fie permanent in mijlocul evenimentelor si, in acelasi timp, cauta un camin linistit, modern, cu stil si cu cei mai buni vecini.  

Read Full Article

Red House 2, este un proiect amplasat in Capitala, pe strada Alunului, nr.7 si vine cu o oferta de 23 de apartamente de o camera, doua camere, dar si duplexuri de 2 si 4 camere. Cu ce este diferit Red House de alte oferte imobiliare? Vine cu preturi accesibile pentru toate buzunarele, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare si nu face rabat de la calitate.

 

Locatie:
Proiectul Red House 2 se afla amplasat pe strada Alunului, nr.7, zona Prelungirea Ghencea, in Bucuresti.

 

Avantaje:
– preturi accesibile
– apartamente si garsoniere achizitionate prin programul Prima Casa
– utilitati moderne
– spatii optimizate
– finisaje de calitate
– acces la mijloacele de transport in comun, linia 122 – statia de metrou Eroilor 

 

Mai multe detalii pe: www.red-house.ro

Read Full Article

Ansamblul de apartamente DV24, aflat in Strada Delea Veche 24, vine cu oferta de 139 de apartamente in cele doua cladiri ale proiectului.
Va veti simti ca acasa in aceste apartamente de 2, 3, sau 4 camere, toate construite intr-un stil modern.

 

Localizare:
Ansamblul de apartamente DV24, aflat in Strada Delea Veche 24, in centrul Bucurestiului. DV24 este usor accesibil dinspre Calea Calarasilor, aflat la cateva minute de piata Alba Iulia, Piata Universitatii, Piata Unirii si Piata Muncii.
Accesul poate fi facut cu masina sau cu mijloacele de transport in comun precum tramvai, autobuz, tramvaiele nr. 16, 40, troleibuzele nr. 70, 79, 92 (in fata accesului principal), dar si cu metroul dinspre Piata Muncii.

 

Avantaje:
– zona centrala in care este pozitionat ansamblul
– accesul cu liftul la toate apartamentele
– terasele exterioare sunt puse in valoare de spatiile vitrate inalte care ofera o luminozitate excelenta
– finisaje exceptionale
 

Read Full Article

Ansamblul rezidential Liziera va asteapta intr-o zona bine situata in partea de Nord a Bucurestiului, unde sunteti in proximitatea Centrelor comerciale si a spatiilor verzi.
Complexul rezidential este format din 5 cladiri care poarta nume de foioase, respectiv cladirile Alun, Paltin, Arin si Frasin realizate intr-un design modern si de inalta calitate. Veti putea alege intre 176 de apartamente elegante, locuinte  primitoare, spatioase si luminoase care va ofera o viata placuta si linistita.

 

Locatie:
Ansamblul rezidential Liziera se afla in partea de Nord a Capitalei, intr-o zona selecta pe Sos.Pipera – Tunari  nr.166 – 168. Cartierul Liziera se afla in apropiere de Scoala Americana, vis-a-vis de padurea din Pipera.

 

 

Avantaje:
– 176 de apartamente confortabile si elegante cu finisaje de inalta calitate
– locuri de agrement, spatii de joaca, spatii verzi si fantani arteziene, spatii verzi si scoli de prestigiu in apropiere
– apartamente tip Duplex si Penhouse, cu suprafete intre 125 mp si 302 mp.
– parcare subterana de 258 de locuri
– apropierea de un parc comercial si de afaceri aflat in plina dezvoltare
– acces in bloc direct din parcarea subterana cu ajutorul celor mai performante lifturi

 Mai multe detalii pe www.liziera.ro

 

 

Read Full Article

Agnis Residence este un ansamblu rezidential care dispune de iluminat stradal si drum interior betonat. Cumparatorii au la dispozitie 12 vile la cheie, prezentand finisaje de inalta calitate. Fiecare vila beneficiaza de o suprafata de 300 mp iar avantajul deloc de neglijat este acela ca acest complex este la 5 minute de centura capitalei.

 

Locatie:
Complexul rezidential Agnis Residence se afla pozitionat la iesirea din Popesti Leordeni, accesul facandu-se direct pe soseaua Oltenitei DN 4 Bucuresti la km 16.

 

 

Avantaje:
-Imobile cu o suprafata utila de 167 mp
-Drumuri de acces, iluminat stradal, alei de beton si trotuare amenajate si drumuri interioare asfaltate
-Spatii bine compartimentate cu un design modern, locuintele din Agnis Residence se afla ferite de aglomeratia urbana
-Finisajele de calitate superioara si toate utilitatile necesare

 

Mai multe detalii pe : www.vile-popesti-leordeni.ro
 

Read Full Article