Inchiriere utilaje de constructii in Bucuresti si nu numai, in cele mai bune conditii

Ai nevoie de utilaje de constructii pentru o lucrare in regie proprie? Reprezinti o firma de constructii si iti sunt necesare anumite utilaje de constructii pe o perioada determinata, avand mai multe proiecte in desfasurare pentru clienti? In ambele variante, poti sa apelezi la serviciile de inchiriere utilaje constructii oferite de firma Gama Admin Construct din Bucuresti. Se pot inchiria utilaje de constructii pentru lucrari in zona Capitalei, in judetul Ilfov, dar si pentru alte zone din tara.

Se asigura in conditii foarte bune de pret inchirieri buldoexcavatoare, excavatoare, miniexcavatoare, miniincarcatoare, cilindri compactori, placi compactoare, maiuri compactoare, chiar si camioane de transport. Toate aceste utilaje de constructii sunt de ultima generatie, intretinute foarte bine, eficiente in lucrari, simplu de manipulat cu maxima precizie. Inchirierea de utilaje de constructii se poate face cu sau fara combustibil inclus, in functie de oferta aleasa din variantele disponibile.

Pe www.gama-admin.ro se poate consulta oferta concreta de preturi pentru inchiriere utilaje de constructii. Pentru cereri mai complexe, se poate contacta un reprezentant de vanzari al firmei, pentru a se discuta toate detaliile unui contract de colaborare.

Inchirierea de utilaje, echipamente de lucru, camioane si camionete este doar unul dintre segmentele de activitate de baza ale Gama Admin Construct. Firma are o foarte buna reputatie in domeniul constructiilor si amenajarilor de drumuri, retele de canal si gaz si multe altele. Pe timpul iernii, se pot oferi chiar si servicii de deszapezire, tot cu utilaje performante, adaptate cu freze de zapada si alte echipamente specifice.

Asadar, daca ai nevoie de inchiriere excavator sau alt utilaj de constructii, stii unde poti merge la sigur. Cererea fiind mare pentru astfel de utilaje cu un raport foarte bun calitate / pret la inchiriere, este important ca rezervarea sa fie transmisa cat mai din timp, pentru a exista disponibilitate in perioada dorita.

A inchiria utilaje de constructii este extrem de eficient pentru multe firme de constructii, care astfel au costuri foarte predictibile in activitatea lor. Nu mai este cazul sa fie bani blocati cu investitia in asemenea echipamente, eventual costuri cu leasing, dobanzi plus intretinere, service, asigurari etc. In acest fel, se plateste doar pentru perioada in care utilajele de constructii sunt inchiriate si deci folosite efectiv la lucrari pentru clienti. Este o varianta moderna si foarte eficienta pentru multe afaceri care astfel au cash flow suficient pentru a-l orienta spre ceea ce conteaza cu adevarat in business – forta de munca si capacitatea de a gestiona cat mai multe lucrari simultan, cu eficienta maxima.

Alte articole