CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele ipotecare si imobiliare

 CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele ipotecare si imobiliare pentru cumpararea de locuinte, in lei si euro. Campania este destinata persoanelor fizice si este valabila in perioada 3 septembrie – 31 decembrie 2012.

In cadrul acestei campanii, clientii CEC Bank beneficiaza de urmatoarele avantaje:
– evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie;
– comision de administrare credit: 0,04% lunar, aplicabil la soldul curent al creditului; pentru clientii care la data utilizarii creditului au primit cel putin un salariu/o pensie in cont deschis la CEC Bank, acest comision de administrare este redus cu 50%;
– comision de analiza dosar: 500 lei/120 euro;
– clientii care contracteaza in perioada campaniei cel putin un credit ipotecar/imobiliar, vor putea contracta ulterior, in maximum 24 luni, orice tip de credit din oferta Bancii (altele decat cele acordate prin card), cu reducere de 50% aplicata marjei de dobanda standard de la data respectiva, cu conditia ca la acea data creditul ipotecar/imobiliar sa nu fie inchis/rambursat integral.

De asemenea, pentru creditele acordate in cadrul campaniei, clientii beneficiaza de dobanzi avantajoase:
– 6,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in lei;
– 5,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in euro;
– ROBOR 6M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 6M + 5,00 p.p., pentru creditele ipotecare;
– ROBOR 3M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 3M + 5,00 p.p., pentru creditele imobiliare.

“Prin lansarea acestei campanii, clientii beneficiaza de dobanzi si comisioane avantajoase, precum si de posibilitatea contractarii in termen de maximum 24 luni a unui alt produs de creditare din oferta Bancii cu costuri reduse. CEC Bank continua astfel politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele oferite in cadrul acestei campanii de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoanelor fizice.

Alte articole