In sfarsit vine iarna: ninsori, cu bune si cu rele

Toamna 2019 a fost mult prea calda fata de temperaturile normale pentru aceasta perioada a anului. Chiar si in decembrie, pana de Craciun, temperaturile au fost extrem de mari, chiar si noaptea. Sa fie de vine incalzirea globala? Foarte probabil. Cert este ca romanii (ca si alti europeni) s-au obisnuit ca luna decembrie sa fie mai degraba toamna decat iarna. Iata insa ca in sfarsit prognoza meteo anunta pentru final de decembrie si inceput de ianuarie temperaturi scazute si implicit precipitatii sub forma de ninsori.

Zapada este mult asteptata de catre copii, dar si de catre cei ce au afaceri in turism. La munte, ninsorile inseamna sporturi de iarna si divertisment. Afacerile din HoReCa din statiunile de munte prospera in perioadele in care zapada exista din abundenta. Temperaturile scazute fac posibile si alte forme de divertisment urban, in special existenta patinoarelor de exterior.

Ninsorile sunt asociate iernii in mod normal, insa atunci cand ninge intensiv, apar si probleme de trafic, drumuri blocate, chiar si accidente rutiere, localitati izolate etc. Aceasta este fata neplacuta a iernii. Din pacate, nu se poate sa existe doar lucruri placute atunci cand este vorba despre iarna. Si totusi, problemele pot fi evitate sau cel putin tinute sub control. Este foarte important sa fie contractate servicii deszapezire la modul corect, cu utilaje speciale pentru deszapezire, echipamente profesionale si operatori umani suficienti.

Pentru astfel de servicii de deszapezire in Bucuresti, in Ilfov sau in orice alte zone din tara se pot solicita din timp utilaje de la firme de specialitate. Se pot inchiria utilaje de deszapezire care sa fie operate in mod autonom sau se pot contracta in mod direct servicii de deszapezire – utilaje, combustibil, operatori umani, chiar si material antiderapant.

Cei ce doresc sa rezolve eficient problema deszapezirii pe spatii publice sau private pot sa consulte oferta de pe www.gama-admin.ro. Preturile sunt prezentate online, compania putand sa fie contactata pentru pachete speciale, in functie de ceea ce este necesar. In mare, plata se face in functie de timpul de operare al utilajelor de deszapezire, fara stationare la obiectiv. Costurile de inchiriere sunt exprimate pentru fiecare ora de lucru pentru utilaje de mai multe tipuri: buldoexcavator dotat cu cupa, buldoexcavator dotat cu lama, miniincarcator dotat cu cupa, miniincarcator dotat cu lama, miniincarcator dotat cu freza.

Pentru evacuat zapada se poate inchiria camion sau camioneta. „Utilajele sunt trimise la locatie cu minim 12 ore inainte de ora anuntata de incepere a ninsorilor. Interventia minima este de 3 ore. Preturile de pe website includ transport si combustibil”, se mentioneaza in sursa mai sus mentionata. Se poate oferi si serviciul de deszapezire manuala cu muncitori, iar la cerere se poate asigura si material antiderapant, la pachet cu optiunile de inchiriere utilaje.

Alte articole