Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie de 2 luni pentru refinantarea creditelor cu ipoteca

Credit Agricole Bank Romania lanseaza o campanie pentru refinantarea creditelor cu ipoteca – dobanzi promotionale, zero comision de analiza a dosarului de credit si evaluarea imobilului platita de catre banca.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice care detin credite pentru nevoi personale cu ipoteca sau credite ipotecare la alte banci si care doresc sa le refinanteze. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului de credit si plateste evaluarea imobilului.
Un alt beneficiu important pentru client este dobanda avantajoasa, in cazul in care acesta isi vireaza venitul intr-un cont deschis la banca:

Moneda Indice de referinta Credit ipotecar, cu virare salariu Credit pentru nevoi personale cu ipotecă, cu virare salariu
RON ROBOR 3 luni 2,90%  
EUR EURIBOR 3 luni 4,  

Dobanda este compusa din indicele de referinta plus marja bancii.
Indicii EURIBOR si ROBOR sunt revizuibili la 3 luni.
Campania se desfasoara in perioada 22 Octombrie – 21 Decembrie 2012.
“Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

 

Alte articole