Targul National Imobiliar la a 4a editie

Piata imobiliara din Romania se incadreaza constant intr-un trend crescator. Tot intr-un trend ascendent se gaseste si a patra editie a Targului National Imobiliar, editia de toamna. Cifra definitorie pentru Targul National Imobiliar, comparativ cu editiile anterioare, este 2. De doua ori mai multe firme imobiliare, de doua ori mai mult spatiu de expunere, de doua ori mai multe apartamente si case de vanzare. Speram ca numarul cumparatorilor sa stimuleze oferta imobiliara si sa contribuie direct la cresterile anuntate
pentru anul in curs si pentru 2008.

Iata cateva detalii concrete despre cea de-a treia editie a Targului National
Imobiliar:

1.Cateva din companiile si firmele prezente: Liziera (Partener Oficial Exclusiv), Banca Comerciala Romana, Media City, Euroest, Anchor Grup, Free-Land, Moscopolis, Bulgarian Properties, Planorama, Activ Imob si South Pacific.

2. Numar total companii si firme participante: 118
   Companii imobiliare:  83
   Banci si institutii de finantare:  7
   Firme si companii direct implicate in segmentul imobiliar: 28

3. Vor fi scoase la vanzare peste 30.000 de apartamente, 2.500 vile, 500 de case de vacanta, peste 500.000 mp de terenuri, dar si 100.000 mp spatii industriale si de birouri. Oferta imobiliara cuprinde proprietati in Bucuresti, in cele mai reprezentative zone din tara dar si din Bulgaria, Cipru, Malta, Italia sau Spania. Preturile minime sunt pentru case de vacanta, atat la munte cat si la mare in Bulgaria (de la 8000 euro) iar maximul de pret pentru o proprietate imobiliara este de aproximativ 4.000.000 euro pentru o vila in
Cartierul Primaverii.

4. Proiecte imobiliare prezentate: 74
    – Bucuresti: 55
    – Constanta: 3
    – Brasov: 4
    – alte zone: 12

5. Pretul minim pe unitate locativa: 28.000 Euro
   Pretul maxim pe unitate locativa: 4.000.000 Euro
   Pretul minim pe mp construit pentru locuinte: 950 Euro
   Pretul minim pe mp construit pentru case de vacanta: 550 Euro

6. cateva din ofertele speciale in cadrul Targului National Imobiliar (TNI):

* CREDIT RISK, firma de consultanta bancara, ofera clientilor o serie de oferte in vederea alegerii celei mai avantajose posibilitati de contractare a creditelor.    Ofertele speciale sunt in principal cele privind contractarea creditelor imobiliare -ipotecare unde dobanzile creditelor sunt foarte mici incepand de la 3,9%. Creditele de nevoi personale cu garantie fac parte si ele din categoria ofertelor speciale cu rate ale dobanzilor incepand de la 4.25%.

* ESOP ofera 0% comision de agentie pentru toate proiectele promovate in perioada 11-14 octombrie in cadrul Targului National Imobiliar. De asemenea, ESOP vine in intampinarea vizitatorilor oferindu-le un GHID al Cumparatorului ce cuprinde o serie de  informatii utile pe care fiecare consumator ar trebui sa le cunoasca cand porneste in cursa pentru achizitionarea unei locuinte.
* Perlea Residence ofera o reducere de 2% pentru proprietatile vandute in cadrul TNI, pe parcursul celor 4 zile de expozitie

* ALPHAROM HOLDING ofera loc de parcare gratuit pentru apartamentele vandute in
Complexul "Floare de Colt" de la Bran.

* NEOCASA promoveaza la TNI cinci proiecte rezidentiale: Emerald Residences, Liziera, Gran Residencia si alte doua care se lanseaza cu aceasta ocazie. In cazul Gran Residencia se va oferi un discount de 5% pentru apartamentele contractate pe perioada targului. Proiectul de lux situat pe malul lacului Tei, Emerald Residences va fi finalizat in primavara anului 2008, fiind unul dintre primele ansambluri noi de blocuri date in folosinta beneficiarilor. TNI este o buna oportunitate pentru a afla mai multe detalii despre ultimele apartamente ramase disponibile in cadrul acestui proiect.

* HOUSE CONSULT prezintaoferte ce contin posibilitati de inchiriere si achizitie de  apartamente, garsoniere pe litoralul bulgaresc, in diferite complexe hoteliere ale acestuia iar ca un important bonus, este disscount de pana la 10% pe perioada expozitiei pentru  inchiriere si achizitie  apartamente/ garsoniere.

* ROMNIC – SINAIA -toate apartamentele ce se vor vinde in perioada targului,
vor beneficia de o reducere de 10%.

Targul National Imobiliar continua sa fie Km 0 al oricarei afaceri imobiliare de succes si primul eveniment pentru piata de profil unde vizitatorii vor putea castiga premii consistente iar cumparatorii vor primi discounturi si premii surpriza din partea expozantilor.

Alte articole