Categorie: Casa si Gradina

Statul la bloc va oboseste si v-ati saturat de agitatia orasului? Achizitionarea unei case sau construirea unei case reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru a scapa din stresul de a sta la apartament, de discutiile fara un numitor comun cu vecinii, dar si de sentimentul de a nu avea libertate totala.

De aceea este important sa aveti o casa doar a dumneavoastra, o casa ce poate fi construita impreuna cu partenerul de viata. O casa, deoarece oricine isi doreste la un moment dat in viata sa aiba propria locuinta, este comoda, ofera intimitatea dorita si confera spatiul propriu, inclusiv prin curte.

Dar inainte de toate, este foarte important sa va ganditi la un proiect casa care sa corespunda prefect nevoilor pe care le aveti dar si spatiului de care aveti nevoie pentru a va desfasura toate activitatile dorite , precum si eventual proiectarea unui spatiu pentru birou, zona de relaxare pentru jocuri, chiar poate biliard de exemplu sau pentru o mini sala de fitness si asa mai departe.

Inainte de a achizitiona o casa gata facuta, cercetati piata pentru proiecte case, deoarece s-ar putea sa aveti surprize extrem de placute.

Construind o casa de la zero folosind un proiect care sa corespunda nevoilor pe care le aveti, va veti putea bucura tot restul vietii de o locuinta calda, primitoare, amenajata exact pe gustul vostru, stilul impreuna cu modelul de casa fiind exact cele visate de dumneavoastra.

Pe site-ul celor de la eproiectedecase.ro, sunt o multime de proiecte gata facute, dar aveti si posibilitatea de a va realiza si un proiect personalizat, si de a va bucura pe deplin de experienta construirii unei noi locuinte, dupa bunul vostru plac.

Aceste modele de case precum sunt cele de pe eproiectedecase.ro va ofera posibilitatea de a putea avea pe viitor exact casa pe care v-ati dorit-o intodeauna. In ceea ce ii priveste pe cei de la eproiectedecase.ro, toate detaliile va sunt puse la dispozitie la numai un click distanta si sunteti invitati sa le accesati pagina web pentru a putea vedea exact despre ce este vorba. Este de mentionat si faptul ca puteti construi impreuna cu echipa eproiectedecase.ro, beneficiind chiar si de reduceri de pana la 50% pentru proiecte.

Read Full Article

Daca locuiesti la casa / vila, stii cat de important este acoperisul – de rezistenta sa depind o multime de alte elemente. Un acoperis sigur, bine izolat, te fereste de probleme chiar si atunci cand exista ploi torentiale, furtuni sau alte astfel de fenomene meteorologice. Acoperisul trebuie sa reziste cu bine dupa sezonul rece, inclusiv in perioada in care poate exista strat de zapada si fenomenul de inghet. Pe timpul verii, materialul din care este realizata invelitoarea acoperisului are o alta incercare: rezistenta la razele puternice ale Soarelui, care pot pune probleme de asemenea, mai ales la nivel estetic.

In ansamblu, acoperisul trebuie realizat si ingrijit astfel incat sa dureze pe termen foarte lung. La vedere, acoperisul are rol estetic – spunem ca este o casa frumoasa inclusiv daca acoperisul arata foarte bine. Insa cea mai importanta parte este cea functionala. Iata un material care valideaza cu succes cerintele de ordin estetic si functional: tigla metalica. Este o varianta la indemana oricui, pentru ca in prezent se poate comanda online tigla metalica pret avantajos cu livrare oriunde in tara, prin solutii de transport rapid. Astfel, oriunde ar fi casa ta, cea mai buna optiune de tigla metalica de la producatori de top ajunge la tine pentru a fi montata.

Tigla metalica este disponibila intr-o gama larga de culori si de modele, la nivel estetic cu siguranta ca indeplineste cele mai exigente cerinte. Este important sa fie aleasa tigla metalica de la producatori consacrati, cu experienta relevanta pe piata. Tigla metalica trebuie sa fie cautata in functie de calitate mai intai, chiar daca evident si pretul este relevant pentru cele mai multe persoane.

Tot mai multi proprietari de case, vile si chiar pensiuni sau alte cladiri care au acoperis folosesc tigla metalica – pentru acoperisuri noi sau pentru renovari. Este o alegere simpla si cu multe beneficii, la costuri rezonabile. Oricum ar fi acoperisul, orice design ar avea proprietatea careia i se monteaza acoperisul, se pot gasi modele si culori potrivite pentru tigla metalica, astfel incat sa existe o armonie perfecta.

O „afacere” de durata – mai mult de jumatate de secol de viata pentru acoperis

Investitia in tigla metalica pentru acoperis este una pe termen lung. Teoretic, durata de viata estimata pentru acoperis este de 60 de ani atunci cand se alege material de foarte buna calitate. Chiar si garantia comerciala va fi mare, de pana la 30 de ani, pentru caracteristicile de culoare si coroziune. Cei care nu stiu exact ce sa aleaga in materie de tigla metalica pot cauta date pe internet sau se pot adresa direct retailerilor specializati. Acestia din urma pot oferi consultanta completa, iar la nivel regional inclusiv acces la echipe de meseriasi pentru montaj.

Read Full Article