Te invitam sa-si alegi o casa langa Brasov

Si nu orice casa. Acest complex are ceva mai special, pe langa faptul ca este situat langa Brasov., este amplasat in apropierera unei rezervatii naturale. Un nou complex rezidential  isi face aparitia langa Brasov. Proiectul va costa aproximativ 15 milioane dolari si apartine companiilor Carpediem Consulting si Bart & Micu Developments. Complexul rezidential  va purta numele "Lempes Residenz" si va fi construit in apropierea rezervatiei naturale "Dealul Lempes" din comuna Sanpetru. Cele 70 de case, in peste 40 de modele, vor fi ridicate sub franciza germana a companiei Town&Country House, care are la activ 10.000 de case construite in Europa.

Complexul "Lempes Residenz" se va intinde pe o suprafata de cinci hectare de teren si va cuprinde in afara de cele 70 de case, o gradinita, un complex comercial si locuri de joaca pentru copii. Casele vor avea o suprafata cuprinsa intre 90 si 250 metri patrati si beneficiaza de un teren propriu de 500-900 metri patrati.

Costul caselor va fi intre 120.000 euro si 200.000 euro cu TVA, iar cei interesati de achizitia unei locuinte in cadrul ansamblului vor avea nevoie de un avans de minim 20%.

Alte articole