Bragadiru, zona de dezvoltare pentru parcuri industriale

Compania Regatta,  prezinta atat spre inchiriere cat si spre vanzare un nou parc industrial amplasat in partea de sud-vest a Bucurestiului, la numai cativa kilometri distanta de linia de Centura, in Bragadiru Ilfov, cu acces direct din Sos. Bucuresti-Alxandria. Proiectul va costa cca. 20 milioane euro si este ideal pentru cei care doresc o locatie sigura, fiind amplasat intr-o zona cu un viitor logistic amplu pentru urmatorii 15 ani.

Proiectul, dezvoltat de o persoana juridica romana, consta in construirea unui parc industrial format din cinci module cu hala la parter insumand cca. 20,853 mp. Astfel se creaza 20 de compartimente cu functiunea preponderenta de depozitare, fiecare compartiment fiind dotat si cu un birou si grupuri sanitare. Lucrarile au inceput in martie 2007 si sunt programate spre finalizare in decembrie 2008.

„Aceste spatii sunt excelente pentru depozitare, dar pot fi foarte bine folosite si in scopuri de productie. Parcul este dotat cu toate facilitatile necesare, aducand un plus companiilor care inchiriaza sau achizitioneaza spatiu. In prezent primul modul este functional, 3000 mp fiind deja inchiriati si 1,000 mp fiind disponibili imediat. Pana la jumatatea lunii decembrie va fi gata si al doilea modul (4000 mp). Ceea ce este foarte important de subliniat este disponibilitatea compartimentarilor de 1,000 mp, suprafata cu cea mai mare cerere la ora actuala,” a declarat Marius Adam, real estate broker in dep. Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.
 
Halele sunt structurate pe o inaltime de 6-6,5 m, opt usi de acces/modul si acces tir.

Parcul este alimentat cu energie electrica printr-un bransament electric separat, iar tarifarea energiei electrice este separata ceea ce implica tablouri separate pentru lumina si forta.

Ansamblul de hale este construit din structura metalica galvanizata iar pentru inchideri s-au folosit panouri termoizolante. Panourile termoizolante sunt concepute astfel incat sa satisfaca cerintele de izolare termica si sa elimine formarea condensului la constructiile metalice.
Alimentarea cu apa se face printr-un put propriu. Deversarea apelor reziduale se face cu ajutorul unei statii de epurare.

„Aceste spatii sunt ideal companiilor romanesti si straine aflate in expansiune. Pozitionarea in zona sudica vizeaza desfasurarea operatiunilor nu numai in Romania, ci si in tarile invecinate. De asemenea locatia parcului industrial este perfecta pentru un punct de tranzit din sud inspre restul zonelor de interes de pe teritoriul Romaniei. Un avantaj deosebit il constituie accesul direct in DN6 si proximitatea fata de Soseaua de Centura. 

Alte articole