Momentul optim pentru achizitia unei locuinte !

Potrivit publicatiei Evenimentul Zilei, specialistii le recomanda romanilor sa nu se grabeasca cand vine vorba de achizitia unei locuinte, deoarece oferta este variata, iar o noua scadere de preturi este asteptata in toamna. Ieftinirea se va datora executarilor silite, in urma scaderii veniturilor cu 25 % pentru cei care lucreaza in sectorul bugetar.

 

Valentin Ilie, director executiv şi acţionar al Coldwell Banker Affiliates of Romania, intrebat care este momentul optim pentru achizitionarea unei locuinte a declarat :

 

“Aş căuta permanent proprietatea pe care mi-o doresc şi pe care mi-o permit. Nu aş exagera cu un credit suplimentar mare pentru diferenţă, în cazul în care îmi place o proprietate peste bugetul meu. Aş negocia preţul cât se poate de mult şi aş achiziţiona astăzi".

 

El a mai precizat ca preturile din Romania sunt mai mari fata de alte tari :

 

"Mi-aş dori sincer să ajungem acolo, pentru că acolo sunt veniturile clienţilor noştri cumpărători. Din păcate oferta este cum o ştim cu toţii, iar vânzătorii nu vor neapărat să înţeleagă mecanismul şi calculul din spatele «venituri versus cât putem plăti ».Potrivit directorului executiv , în 2010 apartamentele de 2 camere în Drumul Taberei din Capitala nu vor ajunge la 25.000 euro".

Alte articole