Dezvoltatorii lanseaza proiecte imobiliare adresate clasei medii

Compania Regatta prezinta un nou ansamblu rezidential cu o valoare a investitiei de aproximativ trei milioane Euro.  Amplasat in zona Corbeanca, in apropiere de padure, complexul de 18 vile apartine unor dezvoltatori romani care au sezizat nevoia pietei medii pentru locuinte de calitate la preturi bune. Construit si proiectat in regie proprie, complexul va oferi 18 imobile cuplate, structurate pe parter si etaj. Lucrarile incepute luna aceasta sunt programate spre incheiere in mai 2007.  

Solutia de constructie adoptata este caramida si beton armat, cu sisteme de cadre si flexibilitate in alegerea finisajelor. Imobilele vor avea pereti din zidarie portanta cu samburi si centuri de beton armat. Planseele vor fi de asemenea din beton armat, iar zidaria de rezistenta se va realiza din blocuri ceramice cu grosime de 25 cm si va fi placata cu polistiren expandat, gresie si faianta import, parchet in camere.

Fiecare vila are 180 mp construiti desfasurati si o suprafata aferenta de teren de 300 mp.
Parterul include un living, un dining, grup sanitar, bucatarie si terasa, in timp ce la etaj sunt trei dormitoare, doua bai, hol si balcon.

„Principalele avantaje pe care le detine acest ansamblu sunt costurile mici de intretinere, calitatea executiei, gestionarea eficienta a spatiilor, aproprierea de DN 1 si vecinatatea padurii. Un asemenea proiect modern pentru clasa medie lipsea de pe piata. Cererea este foarte mare, lucru demonstrat din vanzarea primelor patru imobile in nici o luna de la inceperea constructiei. Preturile sunt foarte bune – 139.000 Euro (designer level) sau 159.000 Euro (la cheie) – mai ales in lumina raportului intre teren si suprafata construita a fiecarui imobil, dar si in cea a calitatii proiectului,” a declarat Sorin Lacusta, senior real estate broker in departamentul Vanzari Rezidentiale, Regatta.

 

Alte articole