Bucuresti: un nou proiect in constructie Shine Residence 2

Departamentul de investitii al companiei DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service), DAC Invest prezinta cel mai nou proiect in calitate de dezvoltator si constructor – Shine Residence 2 .

 

Succesul de piata pe care l-a inregistrat cu proiectul anterior Shine Residece (30 de apartamente de 1,2 si 3 camere in estul Bucurestiului) vandut in totalitate in anul 2009 si experienta acumulata in cei 11 ani de prezenta constanta intre firmele cu traditie din domeniul constructiilor civile si industriale recomanda DAC Invest pe piata imobiliara romaneasca.

 

Localizarea proiectului este una de exceptie in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata vecinatate a bulevardului Dacia. Cladirea va avea un regim de inaltime S+P+6, o suprafata totala de 2000 mp, 10 locuri de parcare situate intr-un parcaj subteran si va avea urmatoarea structura: la parter si etajul 1 se vor gasi spatii comerciale/birouri in suprafata de 360 mp, etajele 2,3,4 si 5 vor fi ocupate de cate 2 apartamente pe nivel cu suprafete cuprinse intre 68,5 mp (garsoniera) si 130,3 mp (3 camere) iar etajul 6 va fi ocupat integral de un superb penthouse cu o suprafata generoasa de 178,9 mp.
Finalizarea "la cheie" a imobilului este preconizata pentru semestrul 1 al anului 2011. Valoarea de vanzare a imobilului finalizat "la cheie" este de 2.500.000E + tva.

 

Dintre cele 8 apartamente ale imobilului, 3 au fost deja contractate iar pentru spatiul comercial sunt demarate negocieri pentru vanzare. Momentan se lucreaza la structura de beton ce va fi finalizata pana in luna decembrie. „Valoarea de vanzare a unui mp construit in Shine Residence 2 este de 1300 eur + TVA, ceea ce reprezinta un pret atractiv pentru investitori avand in vedere zona si calitatea proiectului” a declarat Dan Craciunescu, manager general al DAC Antrepriza Constructii.  

Alte articole