Apartamente rezidentiale si vile cu 750 euro mp

Pentru cei care isi doresc un camin linistit – si in acelasi timp in apropiere de Capitala, compania Regatta recomanda proiectul rezidential "Northpoint Residence" din Corbeanca. Acesta este o investitie in valoare de 6 milioane de euro, apartinand companiei de investitii imobiliare Standpoint Invest. Corbeanca este cea mai cunoscuta zona rezidentiala dezvoltata in ultimii 10 ani in Bucuresti.
 
Situata la circa 1,5 km distanta de „Paradisul Verde", Northpoint Residence se intinde pe o suprafata de teren de 18.000 mp, oferind pentru inceput 20 de vile cuplate si un bloc. Vilele sunt structurate astfel: parter, etajul I si mansarda – si sunt disponibile in doua variante. Prima varianta ofera o suprafata construita de circa 205 mp, per vila, cu un teren aferent de 231-251 mp, iar cea de-a doua varianta ofera o suprafata constuita de circa 235 mp si un teren aferent de 243-248 mp.
 
Blocul, conceput pe P+3+4 retras+Pod, ofera apartamente de 2,3 si 4 camere. Cele 3 apartamente de cate doua camere au fiecare o suprafata constuita de circa 97 mp, iar cele 9 apartamente de trei camere au suprafete intre 103-133 mp. In schimb, cele 3 apartamente de cate patru camere au fiecare cate 194 mp construiti. Exista in plus doua penthouse-uri cu cate doua dormitoare fiecare, care ofera, impreuna cu terasa, o suprafata generoasa cuprinsa intre 265 si 346 mp, in functie de tipul apartamentului.
 
Ansamblul, din care fac parte unitatile locative prezentate mai sus, va fi dotat cu spatii de recreere (sala fitnes, salon de intretinere, teren de sport dotata cu nocturna si piscina in aer liber), cat si cu spatii utilitare (o spalatorie si un supermarket). Totodata, in cadrul complexului va fi construit si un club. Lucarile de constructie au inceput in data de 26 iunie 2006. Finalizarea caselor va avea loc in luna aprilie 2007, iar in august 2007 se vor incheia lucrarile la bloc.
 
„Preturile Northpoint Residence sunt cele mai mici de pe piata, fiind situate in jurul valorii de 750 euro/mp construit (fara TVA). Imobilele vor fi complet utilate si echipate, beneficiind de finisaje de clasa. Pe holuri si terase, in bucatarii si grupuri sanitare pardoselile vor fi din gresie ceramica, iar in camerele de locuit va fi parchet melaminat.
 
Tamplaria exterioara este din PVC pentacameral, pe care se va monta geam termopan, in timp ce tamplaria interioara este din lemn. In ceea ce priveste obiectele sanitare, acestea sunt importate din Cehia, Polonia si Italia. Fiecare vila va fi dotata cu centrala termica proprie, iar radiatoarele vor fi din otel," a declarat Pompiliu Simion, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al Regatta.
 
Avantajele "Northpoint Residence" nu se opresc doar la parametrii tehnici. Facilitatile oferite in cadrul complexului il diferentiaza net de celelalte proiecte de pe piata. In plus, localizarea intre doua paduri si un lac il fac deosebit de atractiv prin spatiul armonios si linistit pe care il ofera. In acelasi timp, pozitia ansamblului permite un acces usor catre principalele rute catre zona montana, Moldova, Marea Neagra si vestul Romaniei, prin DN1 (dezvoltata la noi parametrii de fluenta a traficului prin finalizarea investitiilor in pasaje) si centura Bucurestiului, cu cele doua autostrazi catre vest si est. Proximitatea Aeroportului Otopeni il face ideal pentru cei care calatoresc in mod frecvent, iar centrele comerciale deja dezvoltate in nordul Bucurestiului permit o experienta placuta si confortabila in ceea ce priveste cumparaturile. Departe de poluare, totusi aproape de oras, "Northpoint Residence" promite confort, relaxare si odihna intr-o locuinta moderna.
 

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

Alte articole