Achizitia de locuinte in faza de proiect, cu pana la 20% mai avantajoasa

Pe fondul unei cereri importante de locuinte, dar si a faptului ca multe cladiri nu sunt inca finalizate, i-au determinat pe dezvoltatori sa vanda imobilele inca din faza de proiect. Printre avantajele acestei achizitii ar fi pretul, mai mic cu 10-20% decat al apartamentelor finalizate, precum si posibilitatea de a alege finisajele si compartimentarile dupa bunul plac.

In prezent, "Rom International" promoveaza " Monte Carlo Palace", care se bucura de un real succes, concretizat prin vanzari de peste 65%, in stadiul de proiect. Complexul este situat in nordul Bucurestiului, in apropierea hotelurilor Sofitel, Crown Plaza, Best Western si Complexului World, in cea mai "verde" zona a acestuia, in vecinatatea Lacului Herastrau.

Pozitia ofera o vedere magnifica asupra orasului, care se datoreaza lipsei constructiilor, atat in partea frontala cat si in cea laterala. "Monte Carlo Palace" se afla in apropierea centrelor comerciale Carrefour, Selgros, Metro, Bricostore si Ikea. Precizam ca aveti de mers circa 10-15 minute de la aeroporturile internationale Henri Coanda si Aurel Vlaicu si numai 2 minute de la noua Scoala Franceza. In cazul in care vreti sa absolviti Universitatea Romano-Americana, veti parcurge doar 5 minute pana la sala de curs. De asemenea, se ajunge foarte usor pe DN1, soseaua de centura si, in viitor, la noua autostrada Bucuresti-Brasov.

Descrierea proiectului

Pentru cei interesati sa cumpere unul din cele 111 aparatamente disponibile, mentionam ca suprafata terenului este de 5.174 mp, iar cea a imobilului de 764 mp. Si cum zona cu verdeata reprezinta punctul forte pentru cei mai multi cumparatori, de precizat ar fi faptul ca acest imobil dispune de o suprafata verde, amenajata, de 4.410 mp. Trebuie sa mai cunoasteti faptul ca aceasta cladire dispune de subsol, demisol, parter si 14 etaje, iar garsonierele si apartamentele au 2, 3, respectiv 4 camere. Foarte importante pentru noii locatari sunt locurile de parcare, in numar de 135. Pentru a achizitiona o astfel de casa trebuie sa achitati intre 70.446 de euro si 235.539 de euro.

Facilitati

Inainte de a va decide sa achizitionati apartamentul sau garsoniera, trebuie sa cunoasteti facilitatile de care dispuneti, in schimbul sumei pe care urmeaza s-o investiti. Asadar, prezam ca acest complex este delimitat cu acces controlat, iar poarta este actionata electric. De asemenea, beneficiati de serviciu de paza, supraveghere video si instalatie de prevenire a incendiilor, precum si de un parc privat. De mentionat ar mai fi "lobby-ul" de la intrare, generos si mobilat elegant, tip receptie hotel. Proprietarii apartamentelor se vor deplasa cu doua lifturi moderne de mare capacitate si se vor bucura de un serviciu de "concierge", cu receptie dedicata pentru distribuirea corespondentei.

Veti mai beneficia de valet parking si un club privat cu sala de fitness, sauna si jacuzzi. Nu lipsesc serviciile de administrare ale casei, cum ar fi cele de plata a facturilor curente, a impozitelor, taxelor, etc., precum si cele de spalatorie-curatatorie ori de catering. Pe lista de facilitati mai puteti trece servicii de shopping on demand si gradinita.

Dotari ale apartamentelor

Orice viitor proprietar va beneficia de aer conditionat, cablu TV, precum si de acces la internet in fiecare camera. Fiecare apartament este utilat cu interfon, dispune de geamuri cu grad inalt de protectie fonica si termica (tip KS – profil tricameral) si de balcoane acoperite.

Nu lipsesc gresia si faianta, "made" in Italia si Spania, disponibile in trei variante. De aceeasi provenienta este si instalatia. In schimb, parchetul este laminat, de calitate superioara si este disponibil in trei esente de lemn diferite. Noua locuinta va fi dotata cu incalzire centrala independenta, de ultima generatie "Viessmann/Buderus", din Germania, cu un consum mic, fiabilitate mare.

Vopseaua de interior este lavabila, de un alb mat, iar spatiile de depozitare si dulapurile sunt postate in perete. Mai beneficiati de sisteme individuale de control si masura al consumului utilitatilor (gaze, apa, electricitate). In ceea ce priveste bucataria, aceasta este complet mobilata, cu mobilier Monte Cristo Mobili ( www.mcmobili.com) si boxe separate de depozitare la subsol, la peste 85% din apartamente.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

Alte articole