Ansamblul rezidential Oxford Gardens, inchiriat in proportie de 86%

Ansamblul rezidential de lux Oxford Gardens, proiectul dezvoltatorului de origine britanica Willbrook International a atins un grad de ocupare de 86% din totalul vilelor destinate inchirierii. Acest ansamblu este cel mai mare proiect din nordul Bucurestiului, situat lnga Scoala Americana ce se intinde pe o suprafata de 168.935 metri patrati si include 204 vile dezvoltate la cele mai inalte standarde, din punctul de vedere al tehnologiei si designului.

 

Definit ca un diplomatic village, acest proiect este dedicat pietei de inchirieri corporatiste si diplomatice. Serviciile oferite chiriasilor sai includ locuri de joaca pentru copii, piscine, spa, restaurant, wine bar, terenuri de tenis, servicii de concierge, toate reunite sub forma unui club de 5 stele cu o suprafata de 6.000 de metri patrati.

 

Filozofia Willbrook este aplicata si proiectului Oxford Gardens, care reflecta talentul de a imbina armonios arhitectura la standarde de excelenta cu un design de inalta calitate, atent la detalii, intr-o locatie deosebita, completat de servicii private exclusiviste definite de atribuite ca inovatie si calitate, cu o investitie totala care se ridica la suma de 100 milioane de euro.

 

In plus, Oxford Gardens va gazdui si un centru medical Willbrook Medical Center primul centru medical din reteaua pe care compania o va dezvolta in viitor. Scopul acestui centru este de a deservi si comunitatea de expati care locuiesc in acest ansamblu si in alte complexuri marca Willbrook International.
Oxford Gardens reprezinta locul unde excelenta, luxul si tehnologia de ultima ora se armonizeaza cu principiile arhitecturii verzi. Acest ansamblu este dezvoltat conform celor cinci zone cheie ale sanatatii omului si mediului inconjurator: dezvoltare durabila la locul de constructie, economisirea apei, eficienta energetica, selectia materialelor si calitatea mediului interior.

 

Proiectul Oxford Gardens reprezinta declaratia perfecta a bunului gust si a bunastarii sociale, asociate cu traditia englezeasca. Prin aceast proiect am dorit sa oferim clientilor nostri o oaza de liniste, in viata agitata de zi cu zi, intr-o locatie excelenta: in vecinatatea padurii Baneasa, ce ofera accesul rapid atat spre centrul orasului, cat si spre muntii din Valea Prahovei.
Recent, complexul rezidential de lux Oxford Gardens a primit premiul pentru Best Luxury Development de la prestigioasa revista britanica Overseas Living.
 

Alte articole