Cele mai noi tendinte in materie de mobilier de lux din Romania – Lucienne Home Interiors

Lucienne Home Interiors importator de marci de lux precum Halley, Tosconova, Flamina, Aster, Asnaghi, anunta deschiderea noului showroom pe strada Pipera Tunari nr. 40B si lansarea noului site www.lucienne.ro impreuna cu un concurs interactiv.

In noul showroom puteti gasi modele unice de mobilier de lux precum si oferte surprinzatoare ale caror preturi sunt menite sa surprinda.
Locatia este dotata cu parcare si toate facilitatile pentru clientii sai.

 

Lucienne Home Interiors ofera servicii complete de amenajari interioare, pornind de la realizarea proiectului pana la furnizarea de mobilier si elemente decorative produse intern sau de companii de renume din Europa. Acest lucru ia nastere din dorinta de a deschide publicului din Romania apetitul si orientarea catre calitate si rafinament, catre o cultura a locuibilului in raport cu necesitatile si personalitatea fiecaruia.

Reprezentantul roman prezinta cele mai noi tendinte europene in materie de mobilier de lux si raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor sai, oferind o gama unica de produse si accesorii.

 

Echipa Lucienne Home Interiors este tanara, dinamica, cu o bogata experienta in domeniul vanzarii de mobilier de lux si al amenajarilor ambientului, intregind oferta cu servicii complete de proiectare si amenajare a spatiilor la cheie.

Brandurile cu care Lucienne Home Interiors se mandreste sunt : Halley, Tesconova, Flamina, Aster, Asnachi, Cantori, Morelato, Pietro Constantini, Franke.

"Prin aducerea mobilierului de lux pentru camere de copii de la Halley cred ca am mai acoperit o nisa de pe piata romaneasca, care nu avea multe optiuni" precizeaza Luciana Bivolaru – manager Lucienne Home Interiors.
 

Alte articole