Casa Rusu deschide al doilea magazin in Bucuresti

Rus Savitar va deschide pe 15 aprilie cel de-al doilea magazin sub brandul Casa Rusu din Capitala, situat pe strada Valea Cascadelor 11B, din cartierul Militari.

Dupa succesul inregistrat de magazinul existent in Vitantis Shopping Center, noua unitate va oferi o gama completa de mobilier pentru intreaga locuinta, la preturi foarte competitive.
Investitia in noul magazin, cel de-al 10-lea la nivel national, este de 250 000 euro si face parte din planul de extindere inceput in 2010, ce vizeaza atat zona de productie cat si cea de retail.

"Ne-am propus sa fim cat mai aproape de clientii nostri, atat prin ofertele pe care le derulam constant cat mai ales prin locatiile accesibile. Valea Cascadelor este o zona comerciala extrem de importanta pentru oricine doreste sa isi amenajeze locuinta, iar acum va putea gasi aici inclusiv mobilier de cea mai buna calitate. Deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti este un pas important pentru noi, un punct cheie in strategia de extindere", a precizat Cristian Rusu, Director General Casa Rusu.

 

Deschiderea noului magazin este marcata de o serie de oferte si promotii, produse la preturi exceptionale, clientii vor beneficia timp de o luna de reduceri semnificative, atat in Bucuresti cat si in magazinele din tara.
Noul magazin Casa Rusu este dezvoltat pe 2 nivele, are o suprafata de 2800 mp si este primul dintre cele trei ce urmeaza sa fie deschise in 2011. Astfel, investitiile in zona de retail includ inca doua magazine, unul in Arad si un nou magazin in Bucuresti, pana la sfarsitul anului.
In ceea ce priveste dezvoltarea capacitatii de productie, Rus Savitar intentioneaza sa investeasca cca 4,5 – 5 milioane euro intr-o fabrica de mobilier tapitat, cu o suprafata de 7000 mp. Investitiile pentru realizarea acestui proiect au demarat in martie 2011.

 

Rus Savitar i-a inceput activitatea in anul 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL din Romania. Este ca marime al doilea producator de mobilier din PAL din Romania, cu o capacitate totala de productie de 18 000 de garnituri de mobilier lunar si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/ luna, activitatea de productie si logistica desfasurandu-se pe o suprafata de 100 000 mp.
Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti, urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu noi locatii in punctele cele mai importante din teritoriu. 

Alte articole