Alege-ti locuinta de la Targul de case

In perioada 4-8 octombrie, Sphera Building Center – primul centru din Romania pentru informare, comert si servicii specializate in domeniul constructiilor – organizeaza cea de-a II-a editie a Targului de Case. Evenimentul va reuni dezvoltatori de proiecte imobiliare, agentii imobiliare si constructori de case, care isi vor prezenta ofertele noilor ansambluri rezidentiale (terenuri, vile si apartamente) din Bucuresti si din tara. Totodata, la eveniment vor participa o serie de institutii financiare (banci si companii de asigurare), venite in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei locuinte prin contractarea unui credit. Companiile bancare ce isi vor prezenta ofertele la Targul de Case sunt Banca Romaneasca, Banca Comerciala Romana, Finansbank si Imobilia Credit.

In cadrul targului vor avea loc dezbateri cu teme de actualitate din domeniul imobiliar, la care vor participa atat specialisti, cat si publicul larg. Printre temele alese de organizatori sunt:
* Aspecte legislative privind constructiile rezidentiale;
* Dezvoltarea imobiliara a zonelor periferice Bucurestiului;
* Integrarea in Uniunea Europeana ieftineste sau nu piata imobiliara;
* Constructiile ecologice: case din lemn;
* Sisteme inteligente pentru locuinte;
* Aportul autoritatilor in rezolvarea crizei spatiilor locative: parteneriate public – private in constructia de locuinre, mansardarea blocurilor.

Organizatorii preconizeaza ca vor depasi succesul avut la prima editie, gazduita in luna mai a acestui an. Se asteapta un numar de circa 15.000 de vizitatori, fata de 10.000 avuti la prima editie si aproximativ 30 de firme expozante, fata de 24.
Pentru doritorii de a participa la acest eveniment, mentionam ca accesul se face gratuit, pe baza de invitatie. Aceasta se poate obtine de la intrarea in showroom-ul Sphera din strada Serg. Nutu Ion, nr. 44 (zona Razoare) sau prin completarea online a formularului de pe site-ul Sphera Building Center (aici).

Catalin Ciuperca
catalin.ciuperca@bankingnews.ro

Alte articole