Voltex – sistemul inovativ de hidroizolatii pentru fundatii

Desi suntem in plina iarna, Iridex Group are in derulare 3 proiecte de hidroizolatii cu membrana Voltex in Bucuresti, in zonele Dorobanti, Piata Universitatii si Piata Victoriei. Ele desfasurandu-se pe o suprafata de 1380mp, 1450 mp si 1750 mp.
Sistemul Voltex este larg utilizat cu succes in intreaga lume, a fost mai putin cunoscut in Romania pana in 2008 cand a fost lansat pe piata de compania Iridex Group Plastic.

 

Acest sistem remarcabil de hidroizolatii cu membrana Voltex a devenit in scurt timp cunoscut si apreciat datorita calitatii, usurintei si rapiditatii de aplicare, necesarului redus de echipamente si resurse umane, concomitent cu reducerea costurilor si a duratei de executie.

 

Avantajele utilizarii Voltex:

Lucrarile pregatitoare sunt minime, membrana se adapteaza cu usurinta tuturor configuratiilor, iar productivitatea este extrem de ridicata.

-tehnologia speciala si deosebit de eficace de hidroizolare la limitele de proprietate;
-usurinta de adaptare la suporturi neregulate cum ar fi piloti, palplanse metalice, pereti mulati, etc. ;
-se poate aplica practic in orice conditii climatice extinzand sezonul de executie pe toata durata anului calendaristic.

 

Toate aceste avantaje ale membranelor bentonitice Voltex au permis extinderea utilizarii acestora la tuneluri, subsoluri, parcari subterane, si structuri de stocare a apei.
Mai multe detalii gasiti aici:

http://www.iridexcons.ro 

Alte articole