Vile pe plaja pentru toate buzunarele!

Cresterea veniturilor si diversificarea cererii pe piata imobiliara determina dezvoltatorii si agentiile sa se orienteze, alaturi de locuintele rezidentiale, si catre casele de vacanta. Iar oferta este (aproape) pentru toate buzunarele. Astfel, doritorii pot opta pentru vile de lux in Mamaia, la doi pasi de plaja, sau, ceva mai fezabil pentru multi, apartamente in statiunea Olimp.

Vilele din apropierea statiunii Mamaia sunt cu adevarat de lux: suprafata construita de 225 mp, desfasurata pe parter, plus un etaj si o mansarda cu iesire pe terasa, plus un teren de aproximativ 100 mp. Fiecare proprietate dispune de living, bucatarie, dinning, baie de serviciu, hol si terasa. La etajul I se gasesc cate doua dormitoare si bai, plus un balcon. In cea ce priveste mansarda, aceasta are o iesire pe terasa, cu vedere la mare. Pentru duplex-uri, suprafata construita este de 215 mp, desfasurata pe parter, cu un etaj, plus mansarda cu iesire pe terasa.

De mentionat ar fi faptul ca parterul, scarile si mansarda au pardoseala din granit, iar in dormitoare este montat parchet din bambus masiv auriu. Gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate, in culori actuale, la fel si obiectele sanitare. In bai, cabinele de dus sunt dotate cu vibromasaj, radio si iluminare proprie. Toate vilele sunt echipate cu centrale termice, sistem de sonorizare (boxe, statie), telefonul fix, cablu TV si ,optional, internet.

Acest complex este situat la 50 metri de plaja, in apropierea campingului Hanul Piratilor, vis-a-vis de viitorul complex "La Scoica". Ansamblul este alcatuit din noua vile: sase cuplate doua cate doua (duplex) si trei simple, cu teren aferent, parcare si oficiu administrare si paza.

Litoralul Marii Negre poate fi insa savurat si in conditii mai putin luxoase. Solutia o ofera compania Reggata, care anunta demararea in statiunea Olimp a proiectului Sara Sea View. Complexul va include bloc modern de apartamente si un parc privat, construite chiar in centrul zonei turistice, langa Hotel Amfiteatru, la numai cateva minute distanta de plaja. Lucrarile de constructie au demarat in noiembrie 2006, urmand sa fie finalizate in 18-20 luni. Valoarea acestei investitii depaseste 11 milioane de euro.

Sara Sea View ofera 128 apartamente, cu suprafete cuprinse intre 90 si 200 mp, terase spatioase, toate cu vedere la mare, precum si un parc privat de 5.000 mp. Parcul va cuprinde spatii de joaca pentru copii, piscina in aer liber, piscina pentru copii cu jocuri de apa. Complexul nu ofera numai apartamente, ci si o zona de spatii comune (parterul) pentru servicii si entertainment. Locatarii vor avea acces exclusiv, la parterul imobilului, la un club de intretinere si recreere (fitness, sauna, jacuzzi, piscina, sala de biliard), restaurant si internet cafe. Insa marele atuu al acestui ansamblu este pretul, de 800 euro plus TVA pe metrul patrat.

Apartamentele sunt de 2, 3 sau 4 camere, prevazute cu dotari si finisaje de cea mai buna calitate: parchet, gresie si faianta din import, centrala termica, izolatie fonica si termica, aparate de aer conditionat, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, usi antiefractie. Ferestrele pe zona de living, dining si dormitoare sunt mari, ele oferind o vedere panoramica a intregii zone si a marii.

Cladirea este proiectata ca o locuinta “inteligenta” oferind proprietarilor posibilitatea de a controla de la distanta, prin automatizari, accesul, climatizarea locuintei, verificarea locuintei cu camere de luat vederi.

Alte articole