Vile in valoare de 15 milioane euro la Targoviste

Investitie de 15 miioane euro intr-un complex de vile, la Targoviste, prin dezvoltatorul imobiliar Monteign. Vilele construite in apropierea Manastirii Dealu, vor fi in numar de 45, cu o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati si vor fi vandute cu un pret de 1.100 de euro pe metru patrat construit, fara TVA. Investitia, in valoare de 15 milioane euro, include pretul de achizitie a terenului si va fi finantata din surse proprii. Ansamblul va fi compus din 15 case, dintre care sapte au fost deja finalizate, avand suprafetele construite cuprinse intre 140 si 168 de metri patrati. Finalizarea integrala a complexului este programata pentru vara anului viitor.

Aceasi firma are in curs de derulare, tot la Targoviste, un proiect de complex rezidential cu suprafata de 6.500 de metri patrati, investitia ridicandu-se la aproximativ un milion de euro. De asemenea, compania intentioneaza sa inceapa anul viitor, in apropierea orasului Sinaia, constructia a patru hoteluri de lux, cu o investitie estimata la circa opt milioane de euro. Hotelurile vor avea cate 30 de apartamente fiecare si vor fi construite pe un teren de 4.800 de metri patrati, situat in apropierea Cotei 1.400.

Monteign desfasoara activitati in domeniul hotelier si rezidential si a fost infiintata in 2004, in parteneriat cu un om de afaceri britanic, care detine 90% din actiuni.

Alte articole