Toata oferta imobiliara la Targul National Imobiliar (TNI)

In perioada 25-27 MAI, la cel mai mare targ al primaverii 2012, vizitatorii pot gasi cele mai noi ansambluri in exclusivitate la Targul National Imobiliar TNI. Ofertele din cadrul expozitiei promit sa satisfaca toti clientii dornici de a-si cumpara o locuinta, iar cel mai interesant de mentionat este faptul ca acum isi poti cumpara la TNI o vila la pret de apartament! In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC reuneste pe durata a trei zile de expozitie, toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc, la Palatul Parlamentului. In cadrul editiei de primavara a TNI se stabilesc trendurile noului sezon imobiliar, se lanseaza ultimele concepte de constructii in stil ECO si se promoveaza solutii alternative de energie. www.targimobiliar.eu

Toata oferta imobiliara la Targul National Imobiliar (TNI)

In perioada 25-27 MAI, la cel mai mare targ al primaverii 2012, vizitatorii pot gasi cele mai noi ansambluri in exclusivitate la Targul National Imobiliar TNI. Ofertele din cadrul expozitiei promit sa satisfaca toti clientii dornici de a-si cumpara o locuinta, iar cel mai interesant de mentionat este faptul ca acum isi poti cumpara la TNI o vila la pret de apartament! In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC reuneste pe durata a trei zile de expozitie, toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc, la Palatul Parlamentului. In cadrul editiei de primavara a TNI se stabilesc trendurile noului sezon imobiliar, se lanseaza ultimele concepte de constructii in stil ECO si se promoveaza solutii alternative de energie.

Radiografia evenimentului:
Cel mai mare targ al primaverii: 25-27 MAI 2012;
Locatie in centrul Bucurestiului: PALATUL PARLAMENTULUI (CASA POPORULUI);
Parteneri de exceptie: IMOPEDIA.ro, Romania Green Building Council, Asociatia Imobiliara Romana, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri;
Sponsori: Apulum 94, Mervani Invest, Media City si RED House;
Trei zile de discutii directe cu principalii jucatori ai pietei imobiliare;
Ansambluri rezidentiale in premiera;
Oportunitati imobiliare;
Cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor;
Aparate de filtrare si purificare a apei din locuinte;
107 standuri expozitionale;
58 parteneri media ce promoveaza targul;
suprafata de expunere efectiva a TNI: 2.200 metri patrati.

Evenimentul se adreseaza atat companiilor din domeniile imobiliar, constructii si financiar-bancar, cat si publicului interesat de consultanta, achizitii de apartamente, case, terenuri si spatii de birouri.

Vizitatorii editiei de primavara a Targului National Imobiliar sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere la tombolele organizate in perioada evenimentului. Companiile expozante si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri, declara Adrian BERCEA – Director General BDOBC.

Targul National Imobiliar (TNI)
25-27 MAI 2012, Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Alte articole