Terra – o statiune romaneasca, all inclusive

Terra va fi ridicată din temelii lângă localitatea 23 august, între Costineşti si Olimp. Construcţia va cuprinde în total două hoteluri cu 13 etaje, 40 de vile, un heliport şi terenuri de minigolf.  Potrivit proiectului Terra va beneficia şi de o bază de tratament, pentru odihnă şi refacere, dotată cu aparatură ultramodernă, la standarde europene, potrivit publicatiei www.banisiafaceri.ro

 

Cand? În maximum 4 ani! Abia atunci litoralul românesc va avea o nouă staţiune. Este vorba despre un proiect mai vechi ce presupune o premieră pentru turismul autohton – o staţiune de tip all-inclusive. Primarul localităţii 23 august, Mugur Mitrana, declara la Realitatea FM că proiectul a intrat în linie dreaptă.

 

 Este vorba despre investiţii in totalitate private, susţine acesta. Aproape toate avizele au fost obţinute, investitorii au cumpărat terenuri de la localnici, iar Ministerul Turismului deja a promis că va da o mână de ajutor pentru infrastructura viitoarei staţiuni, mai spune primarul localităţii 23 august, Mugur Mitrana.

.
 

Alte articole