Targul National Imobiliar TNI: oferte Prima Casa, 22 – 25 sept 2011

In perioada 22-25 septembrie, la primul targ imobiliar al toamnei 2011, vizitatorii pot gasi cele mai noi ansambluri in exclusivitate la Targul National Imobiliar TNI. Ofertele din cadrul expozitiei promit sa satisfaca toti clientii dornici de a-si cumpara o locuinta, iar ce este cel mai interesant de mentionat este faptul ca acum isi poti cumpara la TNI o vila la pret de apartament!

In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC reuneste pe durata a patru zile de expozitie, toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc, la Palatul Parlamentului.

 

In cadrul editiei de toamna a TNI se stabilesc trendurile noului sezon imobiliar, se lanseaza ultimele concepte de constructii in stil ECO, se promoveaza solutii alternative de energie si se lanseaza emisiunea “ZONA IMOBILIARA- ansambluri rezidentiale si case de vacanta”, marca Travel Mix.

“Radiografia” evenimentului:

Primul targ al toamnei: 22-25 SEPTEMBRIE 2011;Locatie in centrul Bucurestiului: PALATUL PARLAMENTULUI (CASA POPORULUI);

Parteneri de exceptie: OTP Bank, BRD, Mervani Invest, Apulum ’94, GTC Romania, Bank of Cyprus ;
Patru zile de discutii directe cu principalii jucatori ai pietei imobiliare;Ansambluri rezidentiale in premiera; Oportunitati imobiliare; Cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor; Aparate de filtrarea si purificare a apei din locuinte;107 standuri expozitionale;58 parteneri media ce promoveaza targul;suprafata de expunere efectiva a TNI: 2.200 metri patrati.

 

Evenimentul se adreseaza atat companiilor din domeniile imobiliar, constructii si financiar-bancar, cat si publicului interesat de consultanta, achizitii de apartamente, case, terenuri si spatii de birouri. 

Alte articole