Sfat pentru cumparatori: evita urmatoarele 3 greseli si experienta cumpararii locuintei va fi de neuitat

Este momentul sa va cumparati o locuinta ! Specialistii recomanda, preturile de pe piata o spun, costurile scazute ale creditarii striga. Matematica imobiliara de astazi este simpla: ratele la un credit ipotecar sunt mai mici decat chiriile ceea ce practic va "obliga" sa cumparati!

Cuprinsi de acest sentiment pozitiv, sa nu ne lasam totusi dusi de val. Sunt foarte multe capcane pe piata si nu vrem sa cumparam o locuinta cu probleme. Exista cateva greseli pe care ar trebui sa le evitati si veti scapa de stresul si emotiile cumpararii, ba mai mult, va asiguram, ca veti incepe sa va distrati navigand printre ofertele de pe piata.

1. Noi va recomandam ca atunci cand cumparati o locuinta sa va ganditi ca faceti o investitie nu o achizitie. Alegeti fie o zona, clasica, unde sunt sanse minime ca locuintele sa se devalorizeze extrem in timp sau, o zona nou, in crestere, care, in viitor va reprezenta o dezvoltare a orasului pe acea directie si nu o periferie a sa.

2. Noi va recomandam sa va calculati bine sansele. De cat sa va amanetati viitorul, platind rate timp de 30 de ani pentru o locuinta mai mare, peste posibilitatile voastre financiare, mai bine cumparati o locuinta mai mica pentru care termenul de rambursare sa nu depaseasca 8-10 ani. Puteti oricand sa o vindeti atunci sa sa va cumparati o locuinta mai mare. Micsorati astfel riscurile.

3. Noi va recomandam sa alegeti un consilier imobiliar profesionist care sa va reprezinte. Atentie, nu consilierii care va ofera un comision mai mic sunt cei mai buni, ci acei consilieri care va ofera serviciile de care aveti nevoie. Cereti referinte, asigurati-va ca veti lucra cu cel mai bun consilier imobiliar, pentru ca va doriti cea mai buna locuinta, nu?

Succes! Echipa Blitz Imobiliare,

 

Alte articole