Rezidential la sat: 15 milioane de euro intr-un ansamlu de locuinte in comuna Selimbar

Compania romano-olandeza OM Real Investments va investi circa 15 milioane de euro pentru constructia unui ansamblu rezidential format din 56 de case in comuna Selimbar din judetul Sibiu, declara Roxana Badicioiu, partener in cadrul proiectului. "Complexul Rivium va fi amplasat pe un teren de 45.000 de metri patrati si va include trei tipuri de vile, construite pe loturi individuale cu suprafete cuprinse intre 500 si 1.200 de metri patrati. Lucrarile de viabilizare au inceput in luna mai a anului trecut si speram ca intregul proiect sa fie finalizat in toamna anului 2009", afirmat Badicioiu pentru Mediafax.

Casele vor fi construite pe o structura de demisol, parter, etaj si mansarda si vor avea suprafete utile intre 235 si 287 de metri patrati.

Locuintele vor putea fi personalizate in functie de solicitarile clientilor, iar pretul de vanzare al unei case va varia intre 220.000 si 350.000 de metri patrati, valoarea terenului si TVA fiind incluse.

Finantarea proiectului va fi asigurata din surse proprii, credite bancare si avansurile platite de clienti, a precizat Badicioiu.

Firma OM Real Investments a fost infiintata in anul 2006, prin asocierea biroului de arhitectura Veenendaal-Bocanet&Partners, din Olanda, cu Roxana Badiciou, proprietarul terenului.

Sursa: Mediafax

 

Alte articole