Investitori turci vor construi 174 de apartamente in nordul Capitalei

Compania Plus Development, cu capital turcesc si activitati in domeniul turimului si alimentatiei, va intra pe piata imobiliara din Romania cu un proiect rezidential de 174 de apartamente, amplasat in zona cartierului Pipera, din nordul Capitalei. "Ansamblul My Dream Residence va fi construit pe un teren de 10.000 de metri patrati, situat in apropierea scolii Americane, si va include trei cladiri cu 174 de apartamente", se arata intr-un comunicat al firmei Colliers International, promotorul proiectului.

Complexul va avea apartamente cu cate doua, trei si patru camere si va dispune de parcari subterane, un supermarket, sala de sport, piscina, loc de joaca pentru copii si teren de tenis.Lucrarile vor fi finalizate in toamna anului viitor.

Compania de servicii imobiliare a anuntat, recent, ca in acest an vor fi lansate cel putin sase proiecte rezidentiale, care vor cuprinde circa 3.150 de unitati noi, cu perioada de finalizare in trei-patru ani, in conditiile in care anul trecut au fost lansate 19 complexuri de locuinte.

Printre cele mai importante proiecte care au fost lansate in ultimii doi ani se numara Asmita Gardens, Central Park, Planorama, Rose Garden, Green Lake.

Alte articole