Raptis Kavouras inveseste 35 milioane euro in doua proiecte rezidentiale

 Raptis Kavouras va incepe in acest an constructia a circa 250 de apartamente de lux in zona de nord a Capitalei, reprezentand o investitie totala de 35 de milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax Lucian Mateescu, directorul general al reprezentantei din Romania a dezvoltatorul imobiliar elen. Compania va incepe in luna martie constructia unui imobil cu 48 de apartamente, pe un teren de 2,500 de metri patrati, amplasat pe soseaua Nordului. Cladirea va avea o structura de doua subsoluri, demisol, parter si cinci etaje si va include apartamente cu 2-4 camere. Locuintele vor avea suprafete construite cuprinse intre 63 si 300 de metri patrati, iar la subsolurile imobilelor vor fi amenajate 90 de locuri de parcare.

"Lucrarile vor fi incheiate cel tarziu in toamna anului viitor, iar valoarea investitiei este de 14 milioane euro, incluzand pretul de achizitie a terenului", a afirmat Mateescu.

Al doilea proiect al firmei va incepe in luna august, prin construirea unui ansamblu de apartamente de lux, in apropierea Gradinii Zoologice, cu o investitie de 21 de milioane de euro.

Complexul va avea aproximativ 200 de apartamente, grupate in sase blocuri cu parter si patru niveluri. Cladirile vor fi ridicate pe un teren de 10.000 de matri patrati si vor avea o suprafata construita totala de 24.000 de metri patrati. in cadrul ansamblului va fi amenajata o zone comerciala si de servicii, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati.

Preturile apartamentelor din ambele proiecte va fi cuprins intre 2.400 si 3.000 de euro, la care se adauga TVA.

Locuintele vor fi destinate clientilor din segmentul de lux, cu venituri familiale de peste 3.000 de euro lunar, potrivit lui Mateescu.

"Am decis sa investim in Romania deoarece aici exista o cerere foarte mare pentru proiecte de lux. Sunt foarte multe persoane care doresc sa cumpere o locuinta la standarde inalte de confort si care au si forta financiara pentru acest lucru, iar numarul lor este in crestere", a mentionat reprezentantul Raptis Kavouras.

Alte articole