Proprietatea mea intr-un film? Vezi cateva sfaturi pentru realizarea unui material video

Vanzatorii sunt obligati sa tina pasul cu tendintele societatii moderne. Iar realitatea ne arata ca prezentul apartine tehnologiei, fie ca ne referim la internet cu o explozie a retelelor sociale si cu o presa on-line care elimina usor concurenta clasica, fie la dispozitive de ultima generatie, telefoane, tablete, laptopuri.

Intr-o lume in continua miscare, in care informatiile circula cu o viteza ametitoare, imobiliarele nu pot sta in loc, iar vanzatorii de locuinte sunt parte importanta a acestei piete. Drept urmare si mijloacele de promovare ale proprietatilor sunt in continua schimbare si perfectionare astfel incat, pe de o parte sa reflecte cat mai fidel oferta pe care o prezinta si pe de alta parte sa fie cat mai atragatoare pentru public.

V-ati gandit la un material video pentru locuinta voastra? Suntem convinsi ca marea majoritate a vanzatorilor dispun de un telefon mobil, sau un aparat foto, sau chiar de o camera video si ca pot sa realizeze un astfel de material.

Noi va recomandam sa apelati la specialisti. Consilierii imobiliari pot si ofera acest serviciu inclus in pachetul standard de servicii; au experienta si viziune; au posibilitati tehnice mult mai avansate.

Daca va hotarati sa va expuneti proprietatea in acest mod, vrem sa va dam cateva sfaturi utile:

1. Realizati un material scurt, de la cateva secunde la maxim 2 minute. Tocmai v-am spus ca traim in secolul vitezei si nimeni nu are rabdare sa vizioneze creatii ample.

2. Surprindeti elementele de top ale proprietatii voastre.

3. Nu uitati ca un film nu este o insiruire de imagini fixe. Realizati o creatie "in miscare" pentru a pastra atentia publicului.

4. Lumina. Este foarte important ca imaginea sa fie luminoasa, placuta ochiului.

5. N-ar fi o idee rea sa puneti pe fundal o muzica ambientala.

6. Exista doua variante de prezentare a continutului: scris peste imagine sau voce. Ambele au impact la public insa este recomandat sa punctati plusurile de care se bucura oferta voastra: zona, finisaje, compartimentare, pret, posibilitati de plata.

7. Ar fi de preferat sa nu surprindeti obiecte personale in film.

8. Distribuiti filmul pe toate canalele, incepand cu retelele sociale. Aveti grija ca filmul vostru sa fie usor de gasit si sa nu existe restrictii in ceea ce priveste accesul. Repetati operatiunea periodic.

Succes, Echipa Blitz Imobiliare !

Alte articole