Parerea Specialistului: Mansardele Clujului sau cum sa traiesti mai aproape de nori!

Parerea Specialistului: Mansardele Clujului sau cum sa traiesti mai aproape de nori!

Mansardele insa, dincolo de motivatia emotionala, au pentru cumparatori o motivatie pur economica. Suprafete generoase, spatii deschise care pot fi compartimentate la cerere, preturi cu mult sub pretul apartamentelor de la etajele inferioare, iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegeti sa locuiti intr-un apartament la mansarda. Si sa nu uitam de liniste, de panorama, de stilul de viata printre nori.

Pornind de la aceste aspecte, am initiat un mini-interviu cu Mircea Nicula, consilier imobiliar in cadrul Departamentului de Vanzari Apartamente al companiei Blitz Imobiliare.

Povesteste-ne te rog despre locuintele la mansarda din portofoliul tau. Care sunt atuurile acestor oferte?

Unul dintre avantajele evidente este faptul ca, in cazul acestor oferte, ne aflam la o distanta de numai 3 km de centrul orasului. Este incredibil cum, la 10 minute de Piata Unirii, poti sa locuiesti in mijlocul naturii la un pret care sfideaza piata imobiliara.

Suna foarte interesant! Despre ce preturi vorbim? Pentru ca pretul este intotdeauna pe prima pozitie a listei unui cumparator.

Pretul este, cu siguranta cel mai bun de pe piata. Daca e sa fac o paralela cu Florestiul, preturile sunt sensibil egale! In plus, exista variante de plata cash, credit ipotecar sau cu plata esalonata timp de 1 an!

Ce poti sa ne spui despre finisaje?

In primul rand vreau sa subliniez faptul ca la izolatie s-a folosit spuma poliuretanica, net superioara din punct de vedere calitativ, care scade costurile de intretinere cu aproximativ 20-30%. In al doilea rand, blocurile sunt construite pe stalpi si grinzi de rezistenta ceea ce ofera posibilitatea modificarilor interioare de orice fel. Si nu in ultimul rand, finisajele interioare se pot realiza dupa preferintele clientilor la un pret foarte bun, de 50-80 euro/mp.

Cui recomanzi aceste apartamente la mansarda?

Oricine poate locui la mansarda. Fie ca e vorba de o familie numeroasa sau de o un cuplu care-si doreste un spatiu generos unde, pe langa locuinta pot sa desfasoare si activitati de birou, fie de un investitor pentru ca preturile sunt foarte bune, recomand aceste oferte tuturor.

Mai multe detalii despre ofertele analizate, avand id-urile: X3SH1029G, X3SH1025R, X3SH101UQ, gasiti pe site-ul companiei Blitz Imobiliare: www.blitz-imobiliare.ro.

 

Alte articole