Operatiunea open-house

Am mai vorbit despre conceptul de "open-house", care, in linii mari, inseamna "casa care se vinde singura". In realitate are nevoie de ajutorul tau, pentru a o pregati, pentru a sparge granitele prezentarii imobiliare clasice de pe piata romaneasca, pentru a atrage clientii potriviti, pentru a impresiona si, cel mai important, pentru a se vinde.

Cum faci pentru ca operatiunea "open-house" sa se incheie cu succes? Iata cateva sfaturi:

1. De regula, evenimentele de tip open-house se adreseaza unor locuinte "de-a gata", finalizate, finisate si…mobilate. Acum nu-ti vom sugera sa investesti masiv in mobilarea locuintei tale pentru a avea un succes garantat. Poti insa colabora cu un showroom de mobila. Ei isi pot expune mobilierul in locuinta ta goala si, astfel, ia nastere o relatie de castig-castig.

2. Anuntarea evenimentului trebuie facuta in toate mediile: presa scrisa si on-line. Internetul este cel mai de pret ajutor al tau, oferindu-ti spatiu nelimitat pentru expunere. Site-urile de socializare sunt foarte populate si active, iar comunitatile vor lucra in locul tau.

3. Invita-ti vecinii la eveniment. Vor aprecia. Si astfel te poti asigura macar ca nu vor deranja vizitatorii tai cu muzica data la maxim sau cu gratare in fata blocului/casei.

4. Alege o zi potrivita pentru eveniment- duminica ar fi solutia ideala dar nici in una din serile zilelor lucratoare nu este tocmai o alegere rea. De asemenea, alege un interval orar potrivit, ce-ti garanteaza un flux de vizitatori ridicat.

5. Participa activ la eveniment. Fii deschis, zambitor, raspunde la intrebari. Nu uita insa scopul initial. Nu esti la o expozitie ci la o prezentare, o "vizionare in valuri" iar tu trebuie sa vinzi. Fii pregatit de negocieri imediate, iar daca primesti o oferta buna, nu ezita sa spui "da".

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente cluj (www.clujapartamente.ro), case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

 

Alte articole