Un nou complex rezidential aproape de Arcul de Triumf – Alia Apartments, Bucuresti

Membra a Grupului spaniol ALIUS, compania Alia, inaugureaza Alia Apartments, un complex rezidential aflat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Arcului de Triumf. Constructia proiectului a inceput in anul 2007, iar procesul de vanzare a fost demarat in 2008. Pana in prezent, aproape 50% din proiect este contractat, reprezentantii Alia aflandu-se in diferite faze de negociere cu noi clienti.

 

Complexul Alia Apartments, situat pe Bdul. Maresal Averescu, langa Arcul de Triumf si Herastrau, este alcatuit din 124 de apartamente dispuse in trei cladiri cu regim de inaltime diferit – P+20 etaje, P+8 etaje, P+6 etaje – si beneficiaza de spatiu subteran de parcare securizat, pe doua nivele. S-au construit 43 de apartamente cu doua camere, 52 de apartamente cu trei camere, 20 apartamente cu 4 camere, 8 apartamente cu 5 camere si un apartament cu sase camere.

Oficialii companiei au declarat: "Printr-o investitie de 50 milioane euro, compania ALIA a creat un loc destinat celor care isi doresc un stil de viata aparte, care cauta un camin cu stil si bun gust".

 

Partenerul financiar, UniCredit Grup, prezent in Romania prin UniCredit Ţiriac Bank si alte entitati financiare, a finantat proiectul cu aproximativ 25 milioane euro.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 65 mp si 300 mp, cu exceptia duplexului de sase camere, care are 617 mp.

Acest apartament este singurul de acest fel pe piata din Romania datorita inaltimii la care este situat (etajul 20), a suprafetei si a modului in care este impartit si utilat. La etajele superioare ale fiecarei cladiri, exista penthouse-uri (apartamente tip duplex) care beneficiaza, pe langa camere extrem de spatioase, de piscina proprie exterioara, pe terasa.

 

Suprafata totala supraterana a proiectului este de 27.372,36 mp si include o serie de spatii destinate relaxarii locatarilor, precum o sala spatioasa de fitness, sauna si jacuzzi. Complexul va avea de un sistem de securitate operational 24 de ore din 24, cu monitorizare video si personal la receptie.

Tamara Marinescu, Country Manager Alia a declarat: „Alia Apartments este un proiect unic pe piata din Romania, asemenea celor pe care le-am construit in alte piete, precum Spania si SUA. Este un complex aflat in inima orasului, astfel incat clientii nostri au acces imediat la zona de business, la cea mai extinsa zona verde a Bucurestiului, parcul Herastrau, la restaurante, muzee si alte atractii culturale. De asemenea, Alia Apartments este un spatiu extrem de sigur si linistit, la care clientii pot avea acces gratie ofertelor extrem de avantajoase gandite impreuna cu UniCredit Ţiriac Bank, partenerul financiar al ALIA”.

Pretul apartamentelor difera in functie de o serie de parametri, precum suprafata, etajul, pozitionarea, vederea si cladirea in care se afla si variaza intre 2.000 si 2.500 Euro/mp. Pana la finalul lunii noiembrie, Alia Apartments ofera spre vanzare apartamente de doua si trei camere la preturi promotionale, in functie de pozitionare si suprafata.

Prin acest complex, reprezentantii Grupului spaniol Alius se adreseaza persoanelor active care doresc sa fie permanent in mijlocul evenimentelor si, in acelasi timp, cauta un camin linistit, modern, cu stil si cu cei mai buni vecini.  

Alte articole