Ansamblul rezidential de lux Cornisa Ialomitei, Targoviste, scos la vanzare pentru 447.500 EUR

Compania Contrust Prod SRL a lansat o oferta de vanzare-preluare a ansamblului rezidential Cornisa Ialomitei, pentru suma de 447.500 de euro. Situat pe un teren de 3.303 mp de pe strada Caramidari nr. 40 (din municipiul Targoviste, judetul Dambovita), complexul include 9 unitati locative (P+1E), cu suprafete desfasurate construite cuprinse intre 143,7 mp si 253 mp. Fiecare casa beneficiaza de cate o parcela de teren de 250 mp – 300 mp. În prezent, proiectul se afla in diverse faze de executie.

 

"Deoarece am fost afectati de criza economica si blocajele financiare, nu mai avem resursele necesare finalizarii ansamblului. Am demarat constructia in anul 2008, tentati – la vremea respectiva – de solutia de creditare a bancii, in sensul existentei unei perioade de gratie de doi ani la dobanda si rambursarea imprumutului. Astazi nu mai dispunem de fondurile necesare sustinerii investitiei, fiind nevoiti s-o vindem / cedam unui investitor, oferta noastra fiind generoasa, in sensul ca suma de 447.500 euro reprezinta doar datoriile bancare, nefiind incluse comisionul de tranzactionare si diversele costuri pe care acesta le genereaza?", a declarat ing., potrivit Imopedia.

 

Solutia constructiva a ansamblului rezidential a fost proiectata in sistem Amvic, pentru a obtine o eficienta energetica maxima, fiecare casa indeplinind in totalitate gusturile celui mai exigent client, avand costuri de exploatare foarte mici. Vilele beneficiaza de materiale de cea mai buna calitate, fiind achizitionate de la firme consacrate din Europa, asigurandu-se – astfel – finisaje de exceptie. Fiecare unitate locativa dispune de o compartimentare echilibrata, confortabila si eficienta, astfel: parter: terasa exterioara, living spatios, bucatarie generoasa, baie, hol si casa scarii; etaj: 3 dormitoare decomandate, baie, hol si acces la podul ignifugat ce poate fi mansardat, doua balconae spatioase; fiecare vila dispune de o curte si un spatiu amenajat pentru parcare.

 

Lucrarile de sistematizare pe verticala si imprejmuirea incintei sunt realizate, la fel si retelele de alimentare cu apa, canalizare, pluviale, electricitate si bransamentele pentru gaze.

De asemenea, aleea de acces si trotuarul din incinta sunt executate la stadiul de infrastructura cu borduri, fara stratul de bitum.

Totodata, casele 2, 5 si 6 se afla in faza de proiect, casa 7 – la cota 0, casele 3 si 4 (duplex) – la planseul peste parter, casele 8 si 9 (duplex) – la rosu si casa 10 – finalizata in proportie de 97% (mai putin vopsitorii la interior, parchet, obiecte sanitare si aparatura electrica). 

Alte articole