O noua versiune a site-ului de imobiliare – www.TopEstate.ro

A fost lansata o noua versiune a site-ului www.TopEstate.ro, care pune la dispozitia utilizatorilor servicii in premiera pentru portalurile imobiliare romanesti.

 

Noutatea absoluta consta in lansarea serviciilor Local Ads si Self Branding, dedicate exclusiv vanzatorilor. Usor de administrat, aceste instrumente ajuta agentiile imobiliare si particularii sa isi pozitioneze eficient ofertele, sa se prezinte profesionist publicului, pentru ca in final sa capteze un procent mai mare din piata clientilor interesati, cu efect direct asupra rezultatelor vanzarilor.

 

Mihai Soponaru, managerul www.TopEstate.ro a declarat: "Inca de la lansarea www.TopEstate.ro, in mai 2009, ne-am concentrat pe informarea corecta si completa a persoanelor interesate in achizitia sau inchirierea unei locuinte. Incepand de astazi, cu noile functionalitati cu care a fost imbogatit site-ul, serviciile Local Ads si Self Branding, oferim si vanzatorilor uneltele necesare maximizarii vizibilitatii si a potentialului de marketing al ofertelor imobiliare."

 

Noua versiune a portalului ofera consumatorilor toate informatiile necesare pentru a-si fundamenta deciziile de achizitie a unui imobil, pornind de la educare si pana la alegerea unei oferte concrete. In acest sens, utilizatorii au la dispozitie ghiduri, sfaturi utile, dar si instrumente utile pentru evaluarea ofertelor imobiliare (Indicatorul Imobiliar Online, statistici, grafice). In plus, orice cumparator poate trimite gratuit cererea sa catre toate agentiile imobiliare, completand un simplu formular online cu 6 campuri obligatorii, sporindu-si sansele incheierii unei tranzactii de succes.

 

Principalele sectiuni ale portalului sunt "Cauta Oferta" (dedicata cumparatorilor – utilizand cat mai multe criterii de cautare, cresc sansele descoperirii celor mai bune oferte imobiliare), "Adauga Oferta" (dedicata vanzatorilor – site-ul permite prezentarea intr-o formula profesionista si transparenta a ofertelor), "Trimite Cerere" (cei aflati in cautarea unui imobil pot completa un formular de cerere-oferta si trimite tuturor agentiilor imobiliare inscrise in baza de date a portalului in acelasi timp, in mod gratuit), "Lumea Imobiliara" (articole si sfaturi imobiliare, dictionar de termeni, legislatie, precum si specialisti imobiliari din toate domeniile), "TopEstate Personal" si "Credite si Finantare" (sectiune practica celor care vor sa cumpere prin credit ori leasing)

 

Din mai anul trecut si pana la sfarsitul acestui an investitia in proiectele online ale www.TopEstate.ro se incadreaza in 120.000 de euro. Proiectul de relansare a beneficiat de un buget de 40.000 de euro. Proprietarul portalului imobiliar estimeaza ca isi va recupera investitia in doi ani. 

Alte articole