Manualul vanzatorului. Etapa 3: Alege consilierea de specialitate

Ai parcurs jumatate din drum. Ti-ai pregatit locuinta pentru vanzare, iar apoi ai facut publica decizia ta. Pasii urmatori sunt: vizionarea, primirea si selectia ofertelor, negocierea si vanzarea propriu-zisa. Am uitat ceva? Nu, nu am uitat. Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi cand vrei sa-ti vinzi locuinta de unu singur. Noi iti recomandam sa apelezi la profesionisti pentru consiliere de specialitate.

Tocmai de aceea am oferit un capitol separat consilierii de specialitate in cadrul manualului nostru, pentru ca este o optiune. Plusam si-ti spunem ca este cea mai buna optiune! Ai remarcat, probabil, ca si in cadrul etapelor anterioare ti-am recomandat sa apelezi la specialisti pentru ca ei stiu ce elemente ar trebui sa scoti in evidenta pentru a castiga batalia cu concurenta, atunci cand iti pregatesti locuinta pentru vanzare(informatiile pe care le detine si experienta unui consilier imobiliar profesionist sunt vitale pentru tine) si tot ei au cele mai bune solutii de promovare pentru ca locuinta ta sa trezeasca interesul clientilor. Vei observa ca iti vom recomanda si in urmatoarele etape, de vizionare, de negociere si de semnarea contractului, sa apelezi la specialistii imobiliari.

De ce consiliere imobiliara si nu vanzare pe cont propriu?

-pentru a avea acces la informatii;
-pentru stabilirea unui pret corect de vanzare a proprietatii tale;
-pentru sfaturi si strategii de vanzare pe intreaga desfasurare a procesului de vanzare;
-pentru promovare personalizata;
-pentru clienti de calitate;
-pentru a castiga timp si bani;
-pentru siguranta tranzactiei imobiliare.

Cum deosebesti un consilier imobiliar profesionist de un neprofesionist?

-un profesionist lucreaza pentru tine, nu pentru comision;
-un profesionist te va sfatui ce este cel mai bine sa faci, nu iti va impune ce trebuie sa faci;
-un profesionist are prestanta si standarde de lucru;
-un profesionist are abilitati de comunicare si stapaneste la perfectie tehnicile de negociere;
-un profesionist iti ofera un pachet complet de servicii.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.
 

Alte articole