Inca o varianta de divertisment online: Vlad Cazino

Tot mai densa este piata romaneasca de jocuri de noroc online, iar acest lucru este cu siguranta in interesul utilizatorilor, care au tot mai multe variante dintre care sa aleaga. Cu cat concurenta este mai mare, cu atat si ofertele sunt mai tentante, serviciile mai bune, platformele mai performante din punct de vedere al tehnologiei utilizate.

Cea mai noua aparitie in domeniu este Vlad Cazino, care are si anumite particularitati: este primul brand local lansat de un operator international foarte cunoscut, deja prezent cu succes cu licenta locala in tara noastra. Ne referim la compania care detine si platforma de jocuri online Unibet, nr. 1 in sectorul de pariuri sportive online.

Vlad Cazino se bazeaza asadar pe de o parte pe garantia grupului din care face parte (ce ofera incredere utilizatorilor), iar pe de alta parte aduce un suflu nou pe piata, mai multa energie cu aplicabilitate directa in zona de cazino online si bingo online. Pe Vlad Cazino se pot gasi numeroase jocuri de masa si jocuri de sloturi ce pot fi incercate chiar gratuit. Un capitol aparte este reprezentat de sectiunea de live casino – atmosfera dintr-un cazino veritabil, fata in fata cu pasionatul de jocuri.

Noua varianta de divertisment online vine si cu o oferta ispititoare de lansare, un bonus de bun venit: depui 200 de lei si joci cu 500 de lei, adica 150% bonus la start. In plus, 50 de rotiri gratuite. Pentru termeni si conditii, se pot verifica informatiile online.

Vlad Cazino este parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, cu o prezenta foarte solida in Europa. Grupul Kindred detine mai multe licente de operare de jocuri de noroc la distanta in diverse tari, printre care se numara si Romania.

„Cauti distractie la viteza mare, oferte spectaculoase, promotii zilnice si jocuri inovative? Atunci esti la locul potrivit. Stim ce isi doresc jucatorii, si de aceea am creat atat campanii ce te tin cu sufletul la gura, cat si premii zilnice. La Vlad Cazino, primesti mai mult decat te astepti pentru banii tai”, spun oficialii companiei.

Divertismentul online este alimentat mai ales de ascensiunea smartphone-urilor de ultima generatie, conectate la internet mobil de mare viteza. La acest capitol, tara noastra sta excelent, ocupand chiar un loc de top la nivel european si global. In plus, smartphone-urile pot fi cumparate in rate, iar accesul la internet este extrem de ieftin.

Alte articole