Bani castigati la pariuri sportive

Fie ca ne referim la pariurile sportive traditionale (in agentii stradale), fie ca ne referim la pariurile sportive online, acest domeniu al jocurilor pe cote atrage foarte multa pasiune, distractie si implicit adrenalina. Miza este esentiala – dincolo de capacitatea de a anticipa un rezultat, primesti (sau pierzi!) niste bani. Poti castiga mai mult sau mai putin, in functie de cati bani ai riscat si mai ales de cota totala de pe biletul tau la pariuri sportive.

Cu cat construiesti o cota mai mare, cu atat ai un castig potential mai mare, dar in acelasi timp riscul este mai mare, deci sansa de castig scade considerabil. Ajungi astfel sa te bazezi foarte mult pe noroc, desi la pariuri poti castiga mai degraba daca te bazezi si pe analiza atenta a tuturor datelor. De fapt, ai nevoie atat de ceva noroc (sau ii putem spune inspiratie), cat si de aceste informatii, date, analize. Unii merg direct pe website-urile de tip comunitate a pariorilor si cauta ponturi de la specialisti – tipseri. Altii analizeaza doar pe cont propriu.

Cati bani poti castiga la agentii de pariuri sportive? Putin sau mult sau chiar deloc. Pe internet pot fi gasite marturii, cu dovezi foto, despre castiguri fabuloase la pariuri sportive. In unele cazuri este vorba de un imens noroc, caci vorbim de bilete cu multe evenimente si o cota imensa. Astfel, deci s-a riscat o suma mica, s-a ajuns la un castig foarte, foarte mare. Cotele se inmultesc pe bilet, astfel incat daca se introduc, de exemplu, 5 pariuri cu cota 2,00 fiecare pe acelasi bilet, va rezulta o cota finala de 32,00. Aloci suma de 10 lei si poti castiga astfel 320 de lei. Desigur, sansele sunt moderate spre mici, caci este dificil sa anticipezi 5 rezultate cu cota 2,00 (aproximativ).

Exista online si bilete publicate ce se refera la castiguri mari rezultate din cote moderate, dar cu o miza foarte mare – persoane care risca sute sau mii de lei pe un bilet. O astfel de abordare este foarte riscanta si nerecomandata, caci nu se poate vorbi de siguranta la pariuri online. Pana si echipe ca Real Madrid pierd meciuri. Sa luam exemplul recent al celor de la Manchester City (lider autoritar in Premier League), care, desi favoriti, au pierdut pe terenul celor de la Liverpool.

Orice jucator trebuie sa caute echilibrul. Si, mai mult decat atat, sa se gandeasca la urmatorul fapt: cei care isi publica bilete castigatoare au o multime de bilete necastigatoare (unde au pierdut asadar bani) pe care nu le publica nicaieri…

Alte articole