Stergatoare de calitate pentru masina ta

Te-ai saturat ca stergatoarele de proasta calitate sa se defecteze in cele mai proaste momente, sa nu fie eficiente sau sa scoata zgomote enervante atunci cand sunt actionate? Cei de la Auto Soft au solutia! Ofera o gama variata de stergatoare auto de cea mai buna calitate.

Acestea trebuie atent alese, acordand importanta mai multor factori. Primul lucru la care trebuie sa fim atenti in alegerea unu stergator este ca dimensiunea acestuia sa fie potrivita pentru masina noastra. Al doilea factor este calitatea acestora. Stergatorele cele mai eficiente sunt acelea care au in componenta lor cauciuc natural.

Siguranta in timpul condusului creste considerabil atunci cand soferul inlocuieste stergatoarele la primele semne de uzura.

In general stergatoarele incep sa isi piarda calitatile cand incep sa lase urme in timpul functionarii si cand incep sa scoata sunete deranjante .

Durata de viata a stergatoarelor este determinata de multiplii factori cum ar fi: conditiile meteorologice nefavorabile ( ploi sau ninsori foarte dese ), praful sau utilizarea lor excesiva cand nu este cazul .

Pentru a le prelungi durata de viata este indicat ca acestea sa fie folosite decat atunci este necesar. O alta situatie prin care se poate prelungi viata acestora este ca in momentul in care anumite pete nu se curata prin actionarea stergatoarelor impreuna cu lichidul de parbriz, este sa curatati manual cu ajutorul unei lavete zona cu pricina, evitand folosirea lor in exces.

Pentru intretinerea de zi cu zi a acestora este nevoie de o carpa inmuiata in solutie de curatat care contine alcool.

In concluzie, nu uitati de importanta stergatoarelor si verificati-le de fiecare data cand plecati la un drum lung. Acesta este un aspect de care va puteti ocupa si singuri , nefiind necesara interventia unui service auto, costurile sunt minime . Cel mai important lucru este siguranta in trafic si eficienta maxima a autoturismului.

Alte articole