Hotelul Sport din Poiana Brasov, investitie de 11 milioane de euro

Compania Ana Hotels, detinuta de omul de afaceri Gheorghe Copos, a finalizat lucrarile de modernizare la hotelul Sport din Poiana Brasov printr-o finantare acordata de BRD – Groupe Société Générale, in valoare de 11 milioane de euro, acesta fiind redeschis sub brandul Sport Hotel&Spa.

 

Patronul hotelului, George Copos a declarat: "Trebuia sa il inchid (n.r hotelul). Am avut de ales intre a-l inchide, a pierde 200 de locuri de munca sau a investi. Asa ca am ales sa investesc. Speram sa amortizam investitia in 20 de ani, dar in 10 ani trebuie sa rambursam banii catre BRD. Intre timp asteptam sa se termine si Autostrada Bucuresti-Brasov", potrivit AGERPRES.

Lucrarile de modernizare au inceput la 15 martie, iar in prezent sunt finalizate in proportie de 98%. "In acest moment hotelul se afla printre primele 20-30 de hoteluri din Europa situate in statiunile de schi", a mai adaugat Copos.

 

Potrivit directorului general al hotelului, Carmina Gal, unul din punctele de atractie ale noului activ este un Spa realizat pe baza experientei austriece si franceze in domeniu.

"Spa-ul a costat circa 3,5 milioane euro si are o suprafata de 1.900 mp", a declarat Carmina Gal. Inaugurarea Sport Hotel&SPA se inscrie in ciclul de evenimente care marcheaza aniversarea a 20 de ani de la fondarea holdingului ANA.  

Alte articole