A fost lansat A-Z Imobiliare.ro, portal national de anunturi vanzari, cumparari si inchirieri

Pe 3 ianuarie a fost lansat A-ZImobiliare.ro, un portal care permite promovarea proprietatilor imobiliare din toata Romania.

 

Site-ul www.a-zimobiliare.ro a fost conceput ca o platforma dedicata ofertelor de vanzare, cumparare sau inchiriere a locuintelor, oferte promovate atat de proprietari cat si de parteneri precum dezvoltatori si agentii imobiliare.
Portalul va facilita vizitatorilor selectia ofertelor imobiliare dupa criterii clasice-zona, suprafata, anunturile fiind in permanenta actualizate de catre administratorii site-ului.

Clientii vor avea la dispozitie, pe langa oferta complexa de locuinte, si informatii utile despre procedurile juridice de achizitie, evenimente de pe piata de profil si nu in ultimul rand stiri zilnice si noutati din domeniul imobiliar.
Anunturile platite constituie sursa principala de venituri a portalului, iar publicarea unui anunt complet ce contine text insotit sau nu de fotografii incepe de la doar 2 euro + TVA.

Nu in ultimul rand, portalul A-ZImobiliare.ro incurajeaza publicarea anunturilor si de catre agentiile imobiliare, insotite de fotografii si de detalii ce pot avea o importanta majora in decizia clientului de a vizita proprietatea impreuna cu agentul imobiliar.
De asemenea sunt propuse facilitati si pentru dezvoltatorii imobiliari, ale caror anunturi pot prezenta detaliat ofertele pe care potentialii clienti le pot analiza in timp real.

 

Prin generarea unei mase de oferte imobiliare, portalul A-ZImobiliare.ro isi propune sa devina o publicatie online care sa isi ajute clientii sa isi listeze proprietatile pe un site de calitate, cu cele mai mici costuri.
 

Alte articole