Green Park – un nou complex rezidential in Iasi

Compania de dezvoltare imobiliara Future Group a anuntat ca va investi 120 de milioane de euro pentru constructia unui complex rezidential cu 14 blocuri, in Iasi. Proiectul denumit Green Park, va fi dezvoltat in zona Tatarasi – Venetia, din Iasi si va cuprinde 14 blocuri structurate pe opt si 14 etaje, precum si un centru comercial si un centru comunitar cu gradinita, sala de fitness, policlinica, spalatorie ecologica, cafenea, beauty salon etc. De asemenea, proiectul este prevazut cu locuri de joaca pentru copii, sistem propriu de securitate si o parcare subterana.

Pana in prezent au fost deja contractate in totalitate primele trei blocuri, iar cel de-al patrulea este achizitionat in proportie de peste 40%. "De doua saptamani am demarat contractarea la cel de-al patrulea bloc si am vandut mai bine de 40% din cele 84 apartamente", a declarat, intr-un comunicat, Ovidiu Negurici, directorul de vanzari al proiectului. In perioada urmatoare vor fi finalizate lucrarile la primele doua blocuri, iar compania a inceput constructia altor doua cladiri.

Future Group a fost infiintata in anul 1991 si are ca activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare. Pana in prezent compania a avut proiecte in Spania, Marea Britanie, Israel, Cehia, Cipru si SUA, valoarea investitiilor realizate in ultimii doi ani fiind de peste 1,2 miliarde de euro. Incepand cu 29 noiembrie, compania este listata la bursa de valori din Tel Aviv.

In Romania, compania a investit impreuna cu mai multi parteneri, in Bucuresti si Sinaia, in proiecte precum Sitraco Center, Gemenii Sitraco, Hotelul Golden Tulip, toate din Bucuresti, si hotel Sinaia. Printre proiectele actuale se numara doua din domeniul rezidential, respectiv Edenia, dezvoltat in parteneriat cu Adama, si Green Park, si imobilul de birouri Eminescu. Compania poarta negocieri pentru inceperea altor doua proiecte, in Sinaia si in cartierul Herastrau din Bucuresti.

Alte articole