Grecii construiesc apartamente si birouri la noi

Compania de dezvoltare imobiliara greaca Real Estate Development&Services (REDS) a cumparat un teren de 6.000 de metri patrati in zona Piata Unirii din Bucuresti, unde intentioneaza sa construiasca un complex imobiliar pentru care va investi 45 de milioane de euro. Achizitia terenului a fost realizata prin intermediul subsidiarei din Romania, Profit Construct, se arata intr-un anunt al companiei remis bursei din Atena.            &nbspProiectul va avea o suprafata totala construita de 32.000 de metri patrati si va cuprinde spatii de birouri si locuinte.           

Compania mai dezvolta in Bucuresti, in zona lacului Straulesti, un complex rezidential de 75 de apartamente de lux. Proiectul, construit pe un teren de 8.500 metri patrati, va avea o suprafata construita de peste 8.600 de metri patrati.         

REDS este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliara din Grecia, cu un portofoliu care cuprinde proiecte de retail, de birouri si rezidentiale.

    

Compania face parte din Elliniki Technodomiki TEB Group, unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul constructiilor din Grecia, cu venituri de un miliard de euro si proiecte in derulare totalizand 3,3 miliarde de euro.

Alte articole