Cumparati casele executate silite cu 30% mai ieftine

Din cauza faptului ca tot mai multe proprietati sunt scoase la licitatie, executorii nu reusesc sa gaseasca clienti si astfel preturile au scazut si cu 30% fata de pretul initial.

De asemenea bancile gasesc foarte greu cumparatori pentru apartamente sau case executate silit, astfel ca licitatiile se reiau de la o luna la alta si pretul continua sa scada.

 

Este o perioada buna pentru cei care detin bani lichizi sa investeasca pentru ca astfel de oferte imobiliare nu au fost niciodata in Romania.

De exemplu printre locuintele licitate de BRD se afla si un apartament cu doua camere de pe soseaua Panduri din Capitala care are un pret de pornire de 45.000 de euro, relateaza publicatia Adevarul.

 

Un exemplu asemanator este cel al unui apartament cu trei camere scos la licitatie de Raiffeisen Bank avand un pret de pornire de 43.000 de euro.

Oferte bune sunt si pentru cei care vor sa-si achizitioneze un teren in ideea construirii unei case. Ca si exemplu avem o oferta tot de la Raiffeisen Bank care a scos la licitatie un teren de 1.000 de metri patrati aflat in comuna Chiajna si care are un pret de pornire de 46.000 de euro, respectiv 46 de euro/metru patrat. Oferta este buna comparativ cu ofertele gasite pe anumite portaluri unde pretul poate ajunge si la 80 de euro/metru patrat. 

Alte articole