Credite Prima Casa 4 – Millenium Bank aloca 50 mil. EURO

Millennium Bank este interesata sa participe la a patra editie la programului Prima Casa si va acorda credite clientilor eligibili conform normelor adoptate de Guvern. Banca va aloca 50 de milioane de euro pentru aceasta editie a programului, suma echivalenta cu imprumuturile totale acordate in cadrul primelor trei editii ale programului Prima Casa.

Creditele vor fi disponibile pentru clienti dupa ce banca va semna conventia de garantare cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si va implementa noile prevederi ale programului. Dobanda va fi formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4%.

 

„Millennium Bank este un jucator foarte activ in Prima Casa, am acordat credite in valoare de peste 50 de milioane de euro in editiile anterioare ale programului. Incluzand credite Prima Casa in oferta noastra de credite ipotecare, putem raspunde unor nevoi mai variate ale clientilor nostri”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Banca a redus recent avansul minim pentru Creditul Ipotecar standard la 10%. Costurile imprumutului sunt de asemenea comparabile cu Prima Casa, cu o marja incepand de la 5% peste Euribor/Robor la trei luni, in functie de valoarea finantata si de optiunea clientului de a-si transfera venitul la banca. Clinetii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare.

 

Valoarea maxima este de 300.000 de euro, iar creditul poate fi contractat pe 30 de ani.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in decembrie 2010, active totale in valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

 

Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si mai mult de 21.000 de angajati in total.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte.

O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara.

 

S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, Romania, Elvetia, Mozambic, Angola, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international. 

Alte articole