Conferinta Nationala de Lansare Proiect European – sectorul de constructii

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor va invita sa participati la Conferinta nationala de lansare a proiectului Centre PICAS Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru Somerii din sectorul de constructii.

Evenimentul va avea loc, miercuri 24 noiembrie 2010 la Rin Grand Hotel BucureSti, sala Londra, strada Vitan-BrzeSti, nr. 7 D.

 

La conferinta de lansare sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor, sindicatelor si patronatelor din sectorul constructiilor, furnizori de formare si asociatii profesionale din cele patru regiuni de dezvoltare vizate de proiect.

In cadrul conferintei se vor prezenta obiectivele, activitatile, rezultatele asteptate precum si oportunitatile oferite de acest important proiect strategic.
Conferinta va beneficia de interventiile valoroase ale unor personalitati precum Laurentiu Plosceanu (Presedinte ARACO), Silviu Bian (Presedinte ANOFM), Dan Cristescu (Presedinte FGS).

 

Participarea la conferinta este gratuita cu conditia inregistrarii la www.picas.ro.

Acest proiect este implementat in parteneriat cu Sempla SRL (partener transnational din Italia) si Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 Investeste in oameni
Axa Prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare",
Domeniul Major de Interventie 5.1 "Dezvoltarea Si implementarea masurilor active de ocupare" 

Alte articole