Comunicarea cu clientii, esentiala pentru succesul in vanzari

Pentru orice companie, segmentul de vanzari este de maxima importanta, caci asigura fluxul de finantare care face posibila existenta business-ului in sine. Pentru ca vanzarile sa se produca, este nevoie de strategii eficiente de marketing si promovare, aplicate in mod corect.

Comunicarea cu clientii (si cu potentialii clienti) este de maxima importanta in business. In prezent, pentru ca totul sa se intample cu costuri minime, se poate alege comunicarea la distanta – prin solutii online, dar mai ales prin linii telefonice (comunicarea care ramane cea mai eficienta, chiar si in era online-ului).

Unele companii gresesc atunci cand pun accent prea puternic pe vanzari si uita de necesitatea fidelizarii clientilor deja castigati (care, pierduti, vor fi foarte greu de recastigat, deci foarte „scumpi”). Solutiile de call-center trebuie astfel sa se refere nu doar la telemarketing si telesales, si si la partea de customer satisfaction si sondaje in randul clientilor. In acelasi timp, trebuie tratata cu maxima seriozitate partea de call center ce presupune relatii cu clientii, consultanta, suport in functie de problemele intampinate de acestia.

Companiile care vor sa-si tina costurile sunt control au o solutie dedicata: externalizarea activitatii de call center. Se alege astfel o firma cu experienta in domeniu, care poate oferi o solutie „la cheie”. Compania se poate concentra pe activitatea sa principala, caci partenerul se va ocupa de toata activitatea de call center, pe baza unui plan stabilit. Se elimina nu doar cheltuielile, ci si grijile cu operatiunile speciale, resursele umane din domeniu etc.

Cei care au nevoie de un partener care poate oferi solutii de acest gen pot verifica oferta best-call.ro operatorul tau de call center, cu un portofoliu amplu de servicii dedicate – Call Center InBound, Call Center OutBound, Consultanta si Back Office. Pe website-ul companiei Best-Call se pot vizualiza branduri importante din mediul de business care au apelat pana acum la serviciile de acest gen. Oferta se poate discuta in cadrul unei intalniri cu specialistii echipei Best-Call.

Alte articole