Romania merge cu optimism la Euro 2016

Cu o luna inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal 2016, in tabara Echipei Nationale a Romaniei se poate observa o atmosfera destinsa, caracterizata prin optimism ridicat. Entuziasmul este datorat evolutiilor bune din ultima perioada ale reprezentantivei nationale a Romaniei, mai ales a numarului foarte mic de goluri primit in campania de calificare pentru Euro 2016.

Simplul fapt ca Romania este prezenta la turneul final din Franta, dupa multi ani de absente de la marile campionate internationale, este un motiv de bucurie in randul fotbalistilor nostri, dar si a pasionatilor de fotbal in general. Primul meci al Romaniei la Euro 2016 nu va fi deloc usor, fiind o proba reala de talent si munca, daca ne uitam chiar si doar la cotele de la casele de pariuri online. Spre exemplu, la Unibet cota pentru victoria Romaniei este 11,50 in acest moment. Si asta pentru ca echipa noastra se intalneste cu Franta, dar si pentru Franta este in acelasi timp gazda turneului final…

Si totusi, iata ca exista si sperante… statistice. In cele mai multe meciuri de deschidere din istoria Campionatului European de Fotbal, tara gazda nu a reusit sa se impuna in fata adversarelor, desi a avut avantajul terenului propriu (deci si a unui numar foarte mare de suporteri in tribune). Sa fie oare tocmai emotia inceputului, presiunea momentului resimtita de o gazda a unei asemenea mari competitii?

Totul se poate specula prin pariuri la agentiile offline si online. Cei care aleg sa parieze pe internet trebuie sa o faca doar la case de pariuri licentiate. In Romania, licentele pentru organizatorii de jocuri de noroc la distanta sunt acordate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Aceasta autoritate supravegheaza piata de specialitate, iar in prezent exista aproximativ 20 de operatori licentiati in tara noastra. Desi facem parte din Uniunea Europeana, la acest capitol fiecare tara are propriile sale legi cu privire la jocurile de noroc online.

Cei care au incredere in capacitatea Romaniei de a provoca surprize la Euro 2016 pot incerca o multime de optiuni de pariere. Nu neaparat pe ideea castigarii trofeului (cota 201,00 la Unibet), ci eventual pe multe alte performante deosebire. In meciul cu Franta, chiar si un scor de egalitate ar fi o performanta pentru Romania, iar cota pentru acest pronostic este in jur de 4,50. Nu in ultimul rand, pasionatii de sport si pariuri sportive mai au o forma de divertisment la Euro 2016: pariuri live pe toate meciurile din competitie – facilitate oferita de cele mai importante case de pariuri online.

Alte articole