Credit cu masina – pentru nevoile urgente, pe termen scurt

Cand vine vorba despre bani pentru investitii in locuinta, pot fi probleme urgente care necesita actiune imediata. Poate fi nevoie de un nou aparat electrocasnic, dar si de o renovare sau de montarea unei centrale termice (si a intregii instalatii de gaz). Daca nu exista bani care pot fi folositi rapid, se poate cauta un imprumut. In functie de situatie, primele ganduri sunt spre creditele bancare si nebancare (microcredite de la IFN-uri). Uneori, acestea sunt optiuni valide.

In anumite cazuri, nevoia pe termen scurt poate presupune insa o solutie alternativa. Daca este nevoie de o suma mai mare sau daca pur si simplu nu se poate obtine un imprumut pe baza veniturilor, varianta de amanet auto poate fi cea potrivita. Aceasta este demna de luat in calcul si in situatiile in care pur si simplu se doreste un imprumut simplu si rapid, fara prea multa birocratie, fara timp pierdut.

In functie de valoarea masinii, valoarea maxima a imprumutului poate varia. Termenul este de asemenea flexibil, la fel si comisionul, care se stabileste inca de la inceput, ferm, prin contract. Intre sistemul este clar si transparent, fara „capcanele” care apar adesea in contractele cu bancile sau IFN-urile.

Un jucator important pe piata de amanet auto din Bucuresti este compania care administreaza website-ul www.autokredit.ro. Aici se pot gasi detalii complete despre imprumuturile garantate cu masina. Totul este simplu si rapid, primesti banii in ziua in care ai venit cu masina, iar aceasta ramane in siguranta la AutoKredit, pazita si supravegheata video. Nu risti sa pierzi automobilul, chiar si daca nu poti returna banii la termen – ai solutii alternative despre care este bine sa intrebi inca de la semnarea contractului.

Exista si persoane care apeleaza la amanet auto in momentul in care vor sa vanda masina si au nevoie de un avans pana gasesc un client. Astfel, primesc respectiva suma de bani de la compania de amanet auto, apoi vin cu potentialii clienti chiar in parcarea respectivei companii. Termenul unui imprumut poate varia de la cateva zile la cateva saptamani sau chiar cateva luni.

Alte articole