Columbus Luxury Apartments, un nou proiect rezidential exclusivist

Columbus Imobiliare isi face intrarea pe piata rezidentiala de lux din capitala prin lansarea unui imobil exclusivist, Columbus Luxury Apartments. Apartamentele sunt complet finisate, utilate si mobilate cu produse din categoria lux si sunt destinate exclusiv inchirierii.
Cu o investitie ce se ridica la circa 4,5 milioane euro (inclusiv terenul), imobilul Columbus Luxury Apartments este situat la kilometrul 0 al Bucurestiului, pe str. Mendeleev nr. 41, la 30m de Piata Romana.

Imobilul Columbus Luxury Apartments este structurat pe 8 nivele. Parcarea se afla la nivelele -1 si -2, accesul cu masina facandu-se prin intermediul unui lift auto. La nivelul -1 se mai gasesc o sala de sport complet echipata cu aparate de ultima generatie de la Techno Gym si o spalatorie-uscatorie. La parter se afla spatii comerciale si de birouri. La nivelele 1-5 sunt cate 2 apartamente deosebit de spatioase si luminoase, cu 2, respectiv 3 camere, cu suprafete utile intre 105 si 139 mp. La nivelul 6 se deschide o ampla terasa, ce ofera o splendida priveliste catre Piata Romana.

Apartamentele sunt complet finisate, utilate si mobilate cu produse din categoria lux: placi ceramice Gardenia Orchidea si Karma Bianco, pardoseli din marmura tip Aur Spaniol, parchet din lemn masiv de tek, usi de intrare antiefractie Pinum cu incuietori speciale si vizor, echipamente sanitare Ideal Standard cu design inedit, cada de baie Jacuzzi cu hidromasaj, cabina de dus Teuco cu sauna umeda/uscata si hidromasaj terapeutic, centrala termica centralizata, sisteme de climatizare performante, cablu tv, internet, video interfon. Contorizarea consumurilor (energie electrica, gaz, apa, incalzire) este independenta pentru fiecare apartament. Bucatariile sunt complet utilate cu mobilier Bau For Mat si electrocasnice Teka. Livingurile sunt dotate cu LCDuri si home cinema Sony.

Alina Iaciu, director Columbus Imobiliare, subliniaza tocmai ineditul si exclusivismul ofertei Columbus Luxury Apartments, accentuand grija si atentia manifestata fata de chiriasi. Dorim ca odata instalati in apartamentele Columbus, sa le luam de pe cap chiriasilor cat mai multe griji. declara Alina Iaciu Pentru ca acestia sa se simta speciali si rasfatati, si pentru confortul lor, le punem la dispozitie servicii de concierge: servicii de administrare, curatenie, intretinere si asistenta pentru apartament si spatiile comune, efectuarea la cerere a unor cumparaturi personale, Valet Parking, spalatorie in sistem Laundry Express si multe altele. Mai mult, pentru toate acestea chiriasii achita doar o chirie lunara ce include si costurile legate de energia electrica, apa, gaz, abonamente cablu tv si Internet.

Locatia de top, conceputul si designul cladirii, calitatea deosebit de ridicata a finisajelor, dotarilor si mobilierului, pachetul complet de servicii profesionale, sunt criterii care fac din Columbus Luxury Apartments un imobil perfect pentru persoanele si familiile exigente care doresc sa locuiasca in centrul Bucurestiului, avand totodata asigurata o atmosfera unica, primitoare si calda. Columbus Luxury Apartments satisface cele mai inalte pretentii legate de confortul, intimitatea, linistea si siguranta necesare unei locuinte elegante, de vis.  

Alte articole